Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Isplovio barkom i nije se vratio: Pronašli su beživotno tijelo...

Nakon zaprimljene dojave o nestanku muškarca jučer popodne krenula je potraga. Nakon sat i pol vremena pronađen je leš nestaloga uz vanjsku stranu lukobrana brodogradilišta '3. Maj

 - Akcija traganja u Riječkom akvatoriju, okončana je nedugo nakon pokretanja, pronalaskom beživotnog tijela nestale osobe -  priopćeno je iz Ministarstva mora.

Naime, službenici Nacionalne središnjice za usklađivanje traganja i spašavanja na moru (MRCC Rijeka) zaprimili su jučer, 22. kolovoza u 18.44h dojavu o nestanku muške osobe u Riječkom akvatoriju. O tome je odmah obaviještena Lučka kapetanija Rijeka, čiji službenici su odmah isplovili u akciju traganja.

Nestao je J.S.(78), a nestanak je prijavio njegov sin. Kazao je da je otac jučer tijekom dana isplovio vlastitom brodicom, ali se nije vratio u predviđenom vremenu.

Brodica nestaloga pronađena je privezana za bovu, oko 20 metara od obale mjesne športske lučice Kantrida, ali bez traga nestalome.

Nedugo nakon pokretanja akcije traganja, sinoć u 20.06 sati, službenici Lučke kapetanije Rijeka dojavili su o pronalasku tijela nestaloga uz vanjsku stranu lukobrana brodogradilišta '3. Maj', o čemu je obaviještena Postaja pomorske policije Rijeka, čiji službenici su preuzeli tijelo.

Komentari (1)