Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispod 'haube' Renaulta našli su ženku pitona dugu 5 metara

None Foto: Profimedia 3

Odmor para koji je putovao JAR-om gigantski piton je iskoristio kako bi se uvukao ispod poklopca motora. Sa zmijom ispod 'haube' par se morao voziti još pet km

Par je doživio neobično iznenađenje tijekom posjeta nacionalnom parku Kruger u Južnoafričkoj Republici nakon što su ispod poklopca motora našli pitona od pet metara, piše Mirror

Marlene (38) i Leon Swanepoel (51) tijekom putovanja po divljini su stali kako bi se odmorili i primijetili pitona kako iz grmlja gmiže prema njihovom automobilu. Njihov odmor je gigantski piton iskoristio kako bi se uvukao ispod poklopca motora, što su zaključili nakon što se više nije pojavljivao. Zmijurina od gotovo pet metara ugodno se omotala oko motora Renaulta. Zmiju nisu mogli sami izvući van pa su se sljedećih pet kilometara vozili sa ženkom pitona ispod 'haube' sve do sljedeće stanice gdje su se uspjeli riješiti 'slijepog putnika'.  

Smogli su hrabrosti i nekako izvadili pitona ispod poklopca motora. Zmija je sama na kraju odgmizala u divljinu. 

- Ovo je sigurno iskustvo koje imate jednom u životu. Bila sam u totalnom strahu i šoku - rekla je Marlene Stewart (38). 

Komentari (134)
  • horor se nastavlja ostavila je jaja .. :D

    8. 9. 2012,   08:17
  • Ja bi se usro kad bio otvorio haubu i vidio ju.. :D

    8. 9. 2012,   08:42
  • Sa spoznajom da u autu voziš PITONA pet kilometara i nakon toga ga još čupati van...E za to moraš imati JAJA POZAMAŠNE VELIČINE !!!!

    8. 9. 2012,   08:21