Obavijesti

News

Komentari 20

Ispovijest glumice: Plakala sam nad njim i molila Boga da je živ

Ispovijest glumice: Plakala sam nad njim i molila Boga da je živ

Ugledni plastični kirurg Srđan Cvetanović (59) pucao je u zaručnicu u svom stanu na Dedinju nakon burne svađe, a potom se ubio.  Ivana je s ozljedama glave prevezena u bolnicu

VIDEO

Krv mi je lila s glave. Nisam shvaćala što se dogodilo. Ridala sam nad njim i molila ga da ustane. Molila sam Boga da je živ, ispričala je za 'Blic' glumica Ivana Panzalović (30),  nakon što je jedva preživjela napad svog zaručnika, plastičnog kirurga Srđana Cvetanovića (59). 

Podsjetimo, ugledni plastični kirurg Srđan Cvetanović (59) pucao je u zaručnicu u svom stanu na Dedinju nakon burne svađe, a potom se ubio.  Ivana je s ozljedama glave prevezena u bolnicu, gdje se i dalje oporavlja. 

- Pucnjavi je prethodila rasprava, potpuno banalna, koja se zahuktavala i dogodilo se što se dogodilo. Prvo me tukao, potom izvadio skalpel i prislonio mi ga na vrat... Potom je prijetio da će me ubiti - prisjeća se glumica dok leži u šok-sobi.

Kako priča, ubrzo nakon prijetnji pozvala je policiju.

- Pobjegla sam u kupaonicu da opet nazovem policiju. I kada sam izašla, brzinom svjetlosti u ruci me se našao pištolj. Pucao je u mene, a potom se ubio. Nisam mogla shvatiti što se dogodilo, krv mi je lila  s glave, dok sam ridala nad njim i molila ga da ustane. Molila sam Boga da je živ. Ali, meni su tek nekoliko sati kasnije u bolnici rekli da je umro - kroz suze objašnjava glumica dok joj slike tragičnog događaja prolaze pred očima.

- To je čovjek kojeg sam voljela. Moje molitve će biti za njega, a ja sam, ponavljam, sretna što sam živa - ističe mlada glumica.

Ivanu čekaju tjedni oporavka u bolničkoj sobi nakon operacije hematoma na glavi.

- Svjesna sam da ću do kraja života imati sliku jedne završene scene u glavi. A ove prethodne možda i zaboravim. Bojim se kako ću dalje... Veliki je ovo šok i stres za mene. Trenutno me glava jako boli, prije dva dana sam operirana, ali nisam bijesna, oprostila sam i nadam se da ćemo oboje naći mir u duši, on na onom, a ja na ovom svijetu - zaključuje glumica.

Poslije stravičnih scena koje je preživjela, Ivana oštro osuđuje bilo koje oblik nasilja na ženama i kaže kako opravdanja za takvo ponašanje nema.

- I šamar je nasilje! U mom slučaju dogodilo se krvoproliće, ali ni preko šamara se ne smije prijeći. Gdje padne jedan, past će i drugi. Žene ne bi smjele to trpjeti. Izričito sam protiv nasilja, uvijek ću biti na strani žene koja je fizički napadnuta. Opravdanja za nasilje nema - odlučno poručuje glumica.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.