Obavijesti

News

Komentari 64

Ispovijest žene koju je pijani suprug izmasakrirao mačetom

Mirjanu Kristović iz Župe Dubrovačke pijani suprug napao je u kolovozu mačetom i unakazio joj lice. Nakon povratka s liječenja, oduzeli su joj djecu. Muž je u pritvoru

VIDEO

Mirjanu Kristović (35) iz Župe Dubrovačke pijani suprug Ilija napao je mačetom i unakazio joj lice. Mjesec dana provela je na liječenju u KBC-u Split. 

- Radila sam poslijepodne tog 12. kolovoza i došla sam kući oko 21 sat. Ilija je već bio pijan, što je bilo normalno stanje za njega. On je urlao, pio, pa urlao, ali me nije fizički napadao. Nikada to nije radio do te noći. 

- Zadnje čega se sjećam bilo je kada sam pogledala na sat, bilo je 1.30 sati. Tada sam zaspala i nakon toga se ničeg ne sjećam. Što je Ilija tada sa mnom radio, ne znam, jer sam pala u nesvijest. Iz te nesvijesti probudila sam se ujutro oko 11 sati i vidjela sam da sam cijela krvava i da me strahovito boli glava. Sve je bilo u krvi, pod, roba, posteljina, moj ruksak, a Ilija je sjedio pokraj mene. Pokraj njega je bila i moja zubna proteza, cijela slomljena i krvava. Moje najmlađe dijete, sin od nepunih šest godina rekao mi je, toga se sjećam: “Mama, tata tjera mušice od tebe”. Tek mi je poslije, kada sam zavrtila film bilo jasno da su mušice dolazile na tu moju krv.... - rekla je Mirjana za Slobodnu Dalmaciju.

Oduzeli joj djecu jer nije sposobna brinuti o njima

Nakon povratka kući 17. rujna, Mirjani su oduzeli djecu uz konstataciju da ona nije sposobna brinuti o njima. Ona tvrdi da ju je Centar za socijalnu skrb na sve načine pokušavao spriječiti da se pojavi na sudu. Djecu su smjestili u dom "Maslina" iako su, kaže ona, svi nalazi liječnika iz splitskog KBC-a i dubrovačke bolnice govore da je sposobna brinuti se za njih.

- Ja sam se sposobna brinuti za sebe i za svoju djecu i sada kada mi ih oduzimaju isto kao da mi oduzimaju život, koji mi nije uspio oduzeti Ilija - rekla je Mirjana za Slobodnu Dalmaciju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 64
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"