Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispred HDZ-a pobacao zakone i upalio kosilicu: 'Ovi su viška...'

None Foto: Facebook/PIXSELL 3

Pod kosilicom našli su se Zakon o sprečavanju sukoba interesa, Zakon o DSV-u, Zakon o Uskoku, Zakon o zaštiti svjedoka, Zakon o kaznenom postupku i Zakon o prostornom uređenju

Dokumentarist i redatelj Dario Juričan koji je pokušao promijeniti ime u Milan Bandić, ali mu je to država zabranila, danas je izveo performans na Trgu žrtava fašizma u sklopu svoje kampanje 'Korupcija svima, ne samo njima'.

PORUKA NA ZGRADI HOLDINGA 'Milan Bandić' ponovno udara: 'I Todorić se u početku smijao'

Ispred središnjice HDZ-a pobacao je zakone isprintane na papirima, upalio kosilicu i pokosio ih. 

REFORMA HRVATSKE GRAMATIKE 'Bandić': Uvodim osmi padež - reinstrumental (kome, koliko?)

U statusu na Facebooku naslovljenom "Košenje zakona ispred SDP-a i HDZ-a" napisao je da je pokosio zakone "koji su nam viška". 

Pod njegovom kosilicom našli su se Zakon o sprečavanju sukoba interesa, Zakon o DSV-u, Zakon o Uskoku, Zakon o zaštiti svjedoka, Zakon o kaznenom postupku i Zakon o prostornom uređenju. 

NE FUĆKA MU SE Bandić vs. 'Bandić': Juričanu je odbijen zahtjev za novo ime

"Korupcija svima, a ne samo njima! Glasajte za mene jer bolje je živjeti 5 godina na Pantovčaku kao baja, nego 7 dana u bijedi", poručio je Juričan na svojoj Facebook stranici "Želim biti Milan Bandić predsjednik RH". 

trava | Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL Redatelj je to napravio 'u čast' zagrebačkom gradonačelniku koji je prošle godine otvorio preuređeni Trg žrtava fašizma prvom košnjom umjetne trave.

 

Komentari (56)
  • Bravo!

    7. 11. 2019,   15:10
  • Samo da to neko vidi, papcima i pod nosom da kosiš ne razumiju poantu.

    7. 11. 2019,   15:24
  • Čestitam gospodine Juričan, i nemojte posustati!

    7. 11. 2019,   16:54