Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ispred kuće mu izgorio Audi: Od jurilice ostali samo kotači

None Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Jedini dio automobila koji nije promijenio oblik bile su felge. Audi je ostao i bez krova te je i unutrašnjost potpuno izgorjela. Kuću na Brezovičkoj cesti su spasili prisebni vatrogasci jer je toplina počela topiti fasadu

Ma struja je, rekao je ljuto i neuvjerljivo Anđelko Ć. (42) vlasnik automobila Audi A8 koji je u utorak ujutro izgorio ispred njegove kuće na Brezovičkoj cesti u Zagrebu. Izazvao je podsmjeh policajaca koji su radili očevid na onome što je uopće ostalo od skupe jurilice.

Nije želio dalje ništa komentirati jesu li ukućani dobro s obzirom na to da mu se umalo zapalila cijela kuća.

Naime, požar je buknuo oko 2.50 sati najvjerojatnije na prednjem dijelu automobila. Doslovno se ništa nije moglo spasiti i jedini dio koji nije promijenio oblik bile su felge. Audi je ostao i bez krova te je i unutrašnjost potpuno izgorjela. Kuću su spasili prisebni vatrogasci jer je toplina počela topiti fasadu koja je nagorjela oko garaže.

Plamen je uništio garažna vrata i umalo spalio i vanjsko plinsko brojilo zbog čega su radnici plinare morale isključiti plin.

Inače, kako doznajemo automobil pripada građevinskoj tvrtki 42-godišnjaka koji prema Poslovnoj Hrvatskoj posluje od 2017. Zasad nije u minusu i prihodi su joj viši od šest milijuna kuna.

Komentari (48)
  • Struja?? Hm, kako se nikad takvi auti u vlasništvu poduzetnika ne zapale preko dana, nego redovito i sitne noćne sate !?

    13. 8. 2019,   13:31
  • A i meni je jako čudno da se auto zapali od struje uvijek u sitne sate?????????? Malo sutra?

    13. 8. 2019,   13:58
  • Ostali samo dugmići.

    13. 8. 2019,   13:46