Obavijesti

News

Ispuni obrazac i osvoji Avon poklon pakete s kozmetikom

Ispuni obrazac i osvoji Avon poklon pakete s kozmetikom
6

Svoje odgovore možeš slati od 23. do 31. srpnja u ponoć. Redakcija Zdrave Krave u suradnji s Avonom odabrat će najkreativnije ljetne fotke i nagraditi ih s Avon poklon paketom

Ispuni obrazac i osvoji vrijedne Avon poklon pakete s kozmetikom

Ispuni obrazac ispod članka i osvoji jedan od 10 Avon poklon paketa. Sve što trebaš napraviti je odgovoriti na pitanje što ti je najvažnije u njezi kože ljeti? Najkreativniji odgovori bit će nagrađeni. U članku pročitaj detalje i pravila nagradnog natječaja

Svoje odgovore možeš slati od 23. do 31. srpnja u ponoć. Redakcija Zdrave Krave u suradnji s Avonom odabrat će najkreativnije ljetne fotke i nagraditi ih s Avon poklon paketom. Pročitaj pravila nagradnog natječaja. Izvlačenje dobitnika bit će u ponedjeljak 03.08.2015., a objava autora pobjedničkih uradaka bit će objavljena na portalu Zdrava Krava 05.08.2015. 

Avon poklon set

Sve što trebaš da bi uz preplanulo i odmoreno tijelo, upotpunila svoj ljetni look: 

1x Big&False Lashes maskara
1x Senses Andalusian bliss SPA gel za tuširanje 
1x Advance Techniques BB krema za kosu 
1x NutraEffects krema za lice

Više o nagradama

Big& False Lashes maskara: EKSKLUZIVNO! za pobjednike ovog natječaja! Big&False Lashes je maskara koja će potpuno promijeniti tvoj pogled na svijet: zašto se mučiti s umjetnim trepavicama kad sa samo par poteza ove maskare tvoje trepavice postaju savršene Nagrađeni u ovom natječaju imat će priliku osvojiti najnoviju maskaru iz Avona koja dolazi u prodaju tek u rujnu pa ako nam pokažeš kako to izgleda na tvojim očima uz #bigandfalsemascara, bit ćemo ti zahvalni!

Senses SPA Andalusian bliss linija je gelova za tuširanje s novom hidratantnom formulom: za novo iskustvo njege s ekstraktom ruže. Opustit će tvoja čula i pružiti neodoljiv užitak tuširanja. U sebi sadrži nar i badem koji savršeno njeguju kožu i pružaju joj mekoću.

Advance Techniques BB Absolute Perfection linija za njegu kose: Otkrij novu BB liniju za njegu kose ispiriranu multifunkcionalnom BB – Beauty Balm kremom za lice. BB linija za njegu kose dizajnirana je za luksuznu, kompleksnu njegu kose i njeno jednostavno oblikovanje. Namjenjena je svim tipovima kose. Advance Techniques BB tretman bez ispiranja kose luksuzni je tretman bez ispiranja za svakodnevnu upotrebu. Rezultati su odmah vidljivi, kosa izgleda njegovano i zdravo. Pruža intenzivnu njegu i čini kosu podatnom. Nanosi se na vlažnu ili suhu kosu i oblikuje po želji. Za sve tipove kose.

NutraEffects Hydration krema za lice idealna je za hidrataciju tijekom ljeta. Tvojoj je koži ljeti potrebna dodatna hidratacija i njega, a NutraEffects linija za njegu kože s aktivnim kompleksom na bazi različitih hranjivih sjemenki nezamjenjiv je izvor blagotvornih nutrijenata. Avon demonstrira snagu sjemenki u NutraEffects liniji, snagu koja hidratizira i hrani kožu i bori se protiv znakova starenja, pružajući koži sve što joj je potrebno za lijep, blistav i zdrav izgled. Ovi su proizvodi 100% testirani na alergije, ne sadrže parabene, ftalate i bojila. U liniji Hydrating nalazi se aktivni kompleks na bazi chia sjemenki: chia sjemenke, osim što su bogat izvor minerala, vitamina i dragocjenih omega-3 kiselina, mogu upiti i do 12 puta veću količinu vode od svoje težine čime osiguravaju dugotrajnu hidrataciju i optimalnu vlažnost kože.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u