Obavijesti

News

Komentari 33

Ista Claire Underwood: Melania se već odijeva kao 'Prva dama'

Ista Claire Underwood: Melania se već odijeva kao 'Prva dama'
13

Bez obzira kako se politički definirale, ne mogu se ne primijetiti sličnosti u stilovima odijevanja Melanie Trump i lika Claire Underwood, Prve dame iz serije 'Kuća karata'

VIDEO

Bilo da ste gledali samo jednu epizodu 'Kuće karata' ili ste već uspjeli dogurati i do četvrte sezone, znate da je zapravo jedina konstanta u seriji - stil odijevanja Claire Underwood, koju u seriji glumi Robin Wright. Od bisernih satenskih haljina do stručno krojenih odijela po mjeri, potpuno je jasno da se Claire Underwood zaista zna odjenuti. Budući da se polako ulazi u završnicu predsjedničkih izbora u SAD-u, Amerikanci su smatrali da nije loše usporediti Prvu damu iz Netflixove serije sa ženama koje ciljaju na to mjesto, a posebice sa jednom posebno - Melaniom Trump.

Naravno, to su potpuno različite žene. Claire Underwood očito želi imati veću političku ulogu od Melanie Trump. I naravno, Underwood je žena demokrata, a Melania je supruga... Donalda. No, bez obzira kako se politički definirale, ne mogu se ne primijetiti sličnosti u njihovim stilovima odijevanja, piše Style.Mic. 

Melania Trump je nosila tzv. skrojena odijela po mjeri na raznim svečanostima, ali i na drugim prilikama, poput one kada je zazvonila popularnim zvonom na Nasdaq utrci 2008. godine. Naravno, Underwood je u seriji nosila takva odijela uglavnom u slučajevima intenzivnih telefonskih razgovora, ali opet, takvi pozivi su zapravo i bit Kuće karata. 

I za jednu i za drugu, neutralne i prirodne boje su put kojeg se drže. Obje vole skrojene sakoe bež boje. Svaki gledatelj koji prati seriju zna da Underwood voli svoje sakoe gotovo jednako kao što njezin muž voli seks u troje. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Iako baloneri imaju specijalnu sposobnost da svakoga tko ih nosi učini da izgledaju poput špijuna, obje žene u njima izgledaju kao da su spremne za bilo što. Dok za Melaniu Trump to više znači odlazak u spavaću sobu Bijele kuće, za Claire Underwood to znači bijeg od budnih očiju Tajne službe. 

Ako bi trebali naći razlike, onda bi se moglo reći da je ukus Claire Underwood ipak nešto malo profesionalniji i prikladniji za ured, no to se i očekuje od Prve dame. 

Obje vole neutralne i prirodne boje, te bijele haljine, ali tu i tamo ipak ubace malo boje. 

Istina, njih dvije ne dijele titulu Prve dame, no nema sumnje da kod njih dvije postoje sličnosti u načinu odijevanja.

Ipak, treba reći kako se pogled Melanie Trump ne može mjeriti sa 'potpisom' Claire Underwood - njezin poznati 'pogled smrti' od kojeg se kralježnica zatrese.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!
SPEKTAKL

Ava Karabatić dobila je više glasova od Plenkijeve ministrice kulture Obuljen Koržinek!

Lani sam u ovo vrijeme bila doma u alkoholiziranom stanju. Ovo je veliki uspjeh za mene i moj mali tim velikih ljudi, rekla je Karabatić

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'
NAKON IZBORNE NOĆI

Milanović se konačno oglasio: 'Razgovori o sastavljanju nove saborske većine već traju...'

Kao i do sada, ja ću se i u ovoj situaciji do kraja držati slova i duha hrvatskog Ustava - napisao je Milanović
Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...
PREFERENCIJALNI GLASOVI

Ovo su 'preskakači' izbora: U Sabor idu Vučemilović, Zurovec, Stier, Bartulica, Krstičević...

Preferencijalni glasovi su skinuli mandate Mostu, Domovinskom pokretu, PGS-u, ali otkrili i stranačke netrpeljivosti i pomrsili planove šefovima stranaka. Čačić i Glavašević ipak neće u Sabor