Obavijesti

News

Komentari 97

'Istina, ošamario sam je, ali joj nisam lupao glavom o asfalt...'

'Istina, ošamario sam je, ali joj nisam  lupao glavom o asfalt...'
8

Šime L. (26) je pred sucem Prekršajnog suda u Rijeci tvrdio da cijeli slučaj nije bio baš toliko nasilan koliko se pisalo u medijima. Danas bi sudac trebao izreći presudu

VIDEO

Šime L. (26), osumnjičen da je u petak ujutro verbalno i fizički napao djevojku pred noćnim klubom u Viškovu, ostaje i dalje u pritvoru, a presuda još nije donesena, ona bi mu trebala biti izrečena na  raspravi u ponedjeljak. Na ročištu u nedjelju iskaz je dala napadnuta djevojka, ali i napadač.

Pokretanje videa...

01:11

Neslužbeno se saznaje da je okrivljeni Šime L. u svojoj obrani izjavio kako je istina da je bilo svađe, da je možda izrekao koju riječ previše, priznavši i da je ošamario djevojku. No, pred sucem prekršajnog suda tvrdio je da cijeli slučaj nije bio baš toliko nasilan, kategorički odbacujući tvrdnje da je glavom djevojke udarao o tlo, javlja Novi list.

Priveli ga u lancima: ‘Lažu, nisam nikoga tukao u klubu’
Priveli ga u lancima: ‘Lažu, nisam nikoga tukao u klubu’

Objašnjavao je da je u slučaju bio značajan upliv alkohola, da su svi pili, te da su u incidentu »drugi skočili« na njega.

– Danas bi trebali biti ispitani još neki svjedoci, radi rasvjetljavanja okolnosti događaja – kazao je odvjetnik.

Službeno okrivljen da je ošamario djevojku

Iako se navodilo kako je 26-godišnjak udarao glavom djevojke o asfalt, pa su na temelju takvih teza stizala i oštrija reagiranja zašto policija napadača ne progoni kazneno, već samo prekršajno, Šime L. se ipak ne tereti za tako grubi napad.

Mladića koji je napao djevojku u lancima su doveli pred suca...
Mladića koji je napao djevojku u lancima su doveli pred suca...

Službeno je okrivljen da je ošamario djevojku, »udario otvorenim dlanom, pa je ona pala na nogostup«. Policija ga sumnjiči, kako je to i izvijestila u svom priopćenju, da se to dogodilo nakon što je u petak rano ujutro remetio javni red i mir u noćnom klubu, te se pritom naročito drsko i nepristojno ponašao prema četiri djevojke u dobi od 19 do 23 godine, a jednu od njih, 19-godišnjakinju, lakše ozlijedio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.