Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Istovario fekalije u plićak pa se derao na kupače: Sramite se vi!

None Foto: Facebook (Šibenik Uživo)

Fekalije su, prema svjedočenju čitateljice, ostale plivati po plićaku još 20-ak minuta, a o cijelom su incidentu obaviješteni i komunalni redari koji će provjeriti snimke nadzornih kamera

Čitateljica portala Šibenik.in kamerom je uhvatila neugodnu scenu na plaži Rezalište u Brodarici nakon što je u nedjelju ujutro stariji čovjek ispraznio kantu punu fekalija u plićaku i pritom psovao sve koji su mi nešto prigovorili.

JAHTA ČEŠKOG BOGATAŠA Dokle više?! Kod Komiže su u more ispraznili tank fekalija...

- Sunčali smo se tu ispred pekara i odjednom je sve počelo smrdjeti, a kada smo se dignuli pogledat što se događa, on je sve fekalije već izbacio van i prao kantu rukama. Kasnije je odšetao prema glavnoj cesti, neki je domaći. Na naše 'sramite se', odgovorio je sa 'sramite se vi' i otišao - ispričala je šokirana čitateljica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Fekalije su, prema svjedočenju čitateljice, ostale plivati po plićaku još 20-ak minuta, a o cijelom su incidentu obaviješteni i komunalni redari koji će provjeriti snimke nadzornih kamera. 

U slučaju da zateknu osobu da baca fekalije ili drugi otpad u more, zatražit će dokumente i pokrenuti prekršajni postupak koji može rezultirati kaznom do 2.000 kuna.

STANJE POSTAJE ALARMANTNO Opet fekalije u moru! Kupanje zabranjeno na otoku Koločepu

- Pazite, nije to bezazlena kazna. Netko koristi javnu gradsku plažu da isprazni kantu fekalija - rekao je šibenski komunalac Bore Rončević i pozvao građane da o takvim incidentima obavijeste komunalne redare ili policiju.

Tema: Hrvatska

Komentari (128)
  • kamenjarska sirovina....to hr more je još i dobro kako se odnose prema njemu

    3. 9. 2019,   14:36
  • Samo ga gurnut u more da se okupa u tim fekalijama. Čisto da vidi što je drugima napravio.

    3. 9. 2019,   14:37
  • neki ljudi još uvijek žive u kamenom dobu jer je ovo zaista nedopustivo, zapravo ovo je čisti primitivizam

    3. 9. 2019,   14:42