Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Istraga u Hlebinama: Netko je ustrijelio dva zlatna retrivera

Životinje su, navodi se, bile u dvorištu kuće. Slučaj je prijavljen policija koja je potvrdila da je netko ubio životinje i navode kako je istraga u tijeku

Dva obiteljska retrivera netko je ustrijelio u utorak navečer u Hlebinama kod Koprivnice. Životinje su, navodi se, bile u dvorištu kuće. Slučaj je prijavljen policija koja je potvrdila da je netko ubio životinje i navode kako je istraga u tijeku. 

- Psi su odrasli s djecom i nikad nikamo nisu išli iz dvorišta. Ali nekome su očito smetali. Prvo su nam ih otrovali, izvukli smo ih, a prošlu noć su ih upucali. Znači kakav čovjek to mora biti da vam ustrijeli dva psa u dvorištu i pobjegne. Pa takav bi mogao i čovjeka ubiti. Jako žalosno, sramota! Psi su bili umiljati i zaigrani, nikome nisu smetali. Čak su bili i toliko lijeni da je dijete igračke naslagalo na njih, a oni nisu ni trepnuli - rekao je čitatelj za Klikaj.hr. 

Psi su ubijeni u dvorištu kuće u kojoj žive njegovi roditelji. Psi su bili stari samo nekoliko mjeseci, a vlasnice su im bile njegova mlađa sestra i nećakinja. 

Komentari (41)
  • osoba bez duše koja je oduzela živote najboljim čovjekovim prijateljima. hoćete i ovo obrisati?

    14. 8. 2019,   22:43
  • Ruke mu se osušile tko god da je.

    14. 8. 2019,   21:14
  • 5 godina zatvora po psu.

    14. 8. 2019,   21:23