Obavijesti

News

Komentari 116

Istraga za ubojstvo: Zloglasna braća Ćulum izlaze na slobodu

Istraga za ubojstvo: Zloglasna braća Ćulum izlaze na slobodu

Ćulumi su nakon uhićenja u Sanskom Mostu prebačeni u Banju Luku, a noć su proveli u pritvoru radi kriminalističke obrade i ispitivanja. Ubrzo će biti pušteni. Pored njih, na slobodi je već i Goran Milanović...

VIDEO

Braća Nermin i Armin Ćulum, koji su uhićeni u Sanskom Mostu zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ubojstvom poduzetnika Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića te ranjavanjem vozača Gorana Ilića kod Banje Luka, bit će pušteni na slobodu.

Na čelu opasne bande: 'Braća Ćulum su državna opasnost...'
Na čelu opasne bande: 'Braća Ćulum su državna opasnost...'

Pored njih, na slobodi je već i Goran Milanović koji je ranije uhićen pod istim okolnostima kao i braća Ćulum. U nadležnost Tužiteljstva predan je samo Emilio Baldo.

Pokretanje videa...

01:36

Ćulumi su nakon uhićenja u Sanskom Mostu prebačeni u Banju Luku, a noć su proveli u pritvoru radi kriminalističke obrade i ispitivanja. piše Klix.ba. Za Benedijem Đukanovićem još se traga.

O dvojici braće pisalo se i ranije, tako da nisu nepoznati široj javnosti, piše Faktor.ba. Krajem 2016. godine policija je pretresla prostorije 'Udruženja Sportski klub UT' u Sanskom Mostu, koji je u vlasništvu Armina Ćuluma Bokija, navodno u potrazi za nelegalnim oružjem, koje na kraju nije pronađeno u tom objektu.

Boki i njegov brat Nermin Ćulum na čelu su bajkerske organizacije ili, kako sami sebe nazivaju, 'bratstva' United Tribuns, koje je njemačka tajna služba proglasila za državnu opasnost. Europski mediji pisali su da se ta grupa bavi raznim kriminalnim poslovima, od trgovine ljudima do prostitucije.

- On je osoba iz kriminalnog miljea, a za njim je njemačka policija prije više godina raspisala međunarodnu potjernicu zbog organiziranog kriminala i utaje poreza - kazao je izvor Nezavisnih novina.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca