Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Istražitelji USKOK-a su ispitali Ivicu Todorića zbog afere SMS

None Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL

Ivica Todorić u četvrtak je u svojstvu svjedoka odgovarao na pitanja o aferi SMS. Naime, u istrazi o lažnim SMS-ovima, pronađena je lažna prepiska između premijera i Martine Dalić

Ivica Todorić u četvrtak je opet bio u Uskoku, ovoga puta kao svjedok u aferi SMS, javlja N1 televizija. Informaciju je potvrdio Todorićev odvjetnik Čedo Prodanović.

Naime, kako je objavio Jutarnji list, u istrazi o lažnim SMS-ovima istražitelji su na računalu osumnjičenog Franje Varge pronašli lažnu SMS korespondenciju između Martine Dalić i Andreja Plenkovića

NOVI EXPRESS OTKRIVA Uhićeni informatičar Varga na policiji je pjevao kao Pavarotti!

O njima je javnost već slušala kada ju je Todorić poslao Hrvatskom helsinškom odboru dok je bio u Londonu.

S druge strane, Varga je pak u svom iskazu negirao da je izradio dotične SMS-ove za Todorića - da je to Todorić od njega tražio, ali da on to nije napravio.

Komentari (27)
  • Dobro pogledajte ovog lika, to je "ebenbild" svih nas....TO SMO MI i ako se trebamo zgražati, onda krenimo od sebe! Svi MI, čast izuzecima smo takvi.......licemjerni, korumpirani i zločesti, ON je samo jedan od mnogih NAS.

    30. 11. 2018,   23:06
  • Koliko sad dnevno Ivek troši u HR ak je u Engleskoj trošio 20 funti??? Jel ide u Lidl po kajzerice za 70lp,ha??

    30. 11. 2018,   21:03
  • Zašto se on ne zatvori na 100 godina i uzme mu se sva imovina kao i njegovoj obitelji koji nisu to zaradili??? Sad se jos troše novci na to?!

    30. 11. 2018,   20:28