Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Hrvat sina (2) tukao do smrti: Hvalio se pištoljima i drogom

None Foto: Facebook 8

Hrustića je talijanska policija uhitila zbog teškog i namjernog ubojstva, a sve je priznao pred tužiteljicom Giovannom Cavalleri. Kad je policija našla tijelo dječaka, tijelo mu je bilo puno modrica...

Aliza Hrustić (25) tukao je sina (2) sve dok maleni nije preminuo. Kaže da je to napravio u trenutku bijesa, piše La Repubblica. 

Hrustića je talijanska policija uhitila zbog teškog i namjernog ubojstva, a sve je priznao pred tužiteljicom Giovannom Cavalleri. Kad je policija našla tijelo dječaka, tijelo mu je bilo puno modrica, a na glavi mu je bila vidljiva rana i noge u povojima, a bilo je i tragova krvi. Prema pisanju talijanskih medija, roditelji su nazvali hitnu pomoć oko pet sati ujutro, a kad je policija stigla dijete je već bilo mrtvo.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

Dječakova majka, Silvija Zahirović (23), inače je trudna s petim djetetom. Par je imao četvero djece, a jedno dijete živi u Hrvatskoj, a dvoje je djece već povjereno socijalnim službama.

Otac dječaka Aliza Hrustić rođen je u Firenci, no hrvatskog je podrijetla. Na svojoj Facebook stranici pohvalio se slikom hrvatske putovnice. Na profilu se hvalio i modnim kombinacijama, oružjem i drogom. Supruga Silvija ga je odmah po dolasku policije optužila za ubojstvo djeteta. 

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

- Ne znamo je li dijete plakalo, on je samo rekao da nije mogao spavati pa je uzeo hašiš. Ustao je zbog bolova i u napadu bijesa pretukao dvogodišnjaka - rekao je šef talijanske policije Lorenzo Bucossi.

Hrustićeva obitelj tvrdi da je on inače bio razdražljiv i nasilan tip te da već dvije godine ne razgovaraju s njim, piše La Repubblica.

Foto: Facebook/PIXSELL/Reuters

 

Komentari (200)
  • Da Hrvat hahahaha ovo je neki Bandićev s Kozarog puta haha

    23. 5. 2019,   10:42
  • Da, hrvatskog podrijetla, s Kozari boka!

    23. 5. 2019,   10:44
  • O kada to Hrvatice u 23. godini rađaju peto ili šesto dijete??? Jučer ste napisali da je trudna sa šestim, a danas da čeka peto dijete, svejedno. Da je to uobičajeno u HR, ne bi nam prijetila bijela kuga, tj. izumiranje. Ovaj nije Hrvat i točka!!

    23. 5. 2019,   10:48