Obavijesti

News

Komentari 248

Isus mu daje snagu: 'Na mojim listama su sve domaći ljudi...'

Isus mu daje snagu: 'Na mojim listama su sve domaći ljudi...'
4

Nismo mogli puno učiniti u Saboru, jer je vladajuća koalicija bila u većini. Kerum nije napravio gotovo ništa, ali naš se glas čuo, rekla je sestra Željka Keruma, Nevenka

VIDEO

Željko Kerum je pod marjanskim križom predstavio svoju obiteljsko-stranačku listu i nekoliko točaka svog programa.

 - Piše se da smo na liste stavili samo rodbinu. To su domaći ljudi, poznati, koji sudjeluju u svakodnevnom životu - kazao je Kerum. Čudi ga što se to ističe, a nitko ne ukazuje na podatak kako 60 posto ljudi na listama u 9. i 10. izbornoj jedinici nisu iz Dalmacije niti tu prebivaju. 

- Kako će netko iz Krapine ili Siska kvalitetno zastupati Splićane, Mućane ili Dugopoljce - pita se Kerum. 

Križ je, kaže, izabrao za polaznu točku kampanje, jer predstavlja njegovu vjeru i nadu da će im Isus dati snage da izvuku Hrvatsku iz krize i poboljšaju život svih građana. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Očekujem da će SDP krenuti sa Zapadne obale ili Kile, jer jednostavno ne mogu izbjeći uspjehe mog mandata. Mi smo dosta napravili za Split i to je naš temelj, jer smo pokazali da ispunjavamo obećano i da možemo svima pogledati u oči - nastavio je Kerum. 

Nabrojao je potom nekoliko projekata iz svog mandata, istaknuvši da je ipak najponosniji na svoje humanitarno djelovanje. 

- Prvi put sam bio u novinama 1993. godine kada sam četvrtinu, tada skromnog, kapitala darovao potrebitima. Rijetko koja stranka prihod od političkog djelovanja vraća građanima, a mi to radimo već šest godina - istaknuo je Kerum. 

Kazao je da žele ući u Sabor, kako bi se nastavili boriti da ministarstvo turizma bude u Dalmaciji i da novac zarađen u Dalmaciji u njoj i ostane. 

- Nismo mogli puno učiniti u Saboru, jer je vladajuća koalicija bila u većini. Tako da Kerum nije napravio gotovo ništa, ali naš se glas čuo - opisala je seka Nevenka njihov saborski mandat. 

Brat je  dodao kako nije nikad bila lošija konkurencija za ulazak u Sabor, pa će eventualni izborni neuspjeh značiti da su loše radili i da su birači to prepoznali. Što se tiče postizbornog koaliranja, Kerum je kazao kako je desno orijentiran, pa mu je HDZ bliža opcija

- Ima u HDZ-u pametnih ljudi, ali ima i uhljeba koji gledaju samo svoju korist. Iako mi je HDZ svjetonazorno bliži, najvažnije je da koalicijski partneri rade za Dalmaciju - pojasnio je Kerum postizborne planove. 

Željko Kerum HGS nije istaknuo nikakav gospodarski program, a kao važne stavke su izdvojili demografski oporavak Hrvatske i da zakoni za svih vrijede jednako.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 248
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...