Obavijesti

News

Komentari 161

Ivana nisu uspjeli probuditi iz kome, a dobio je i upalu pluća...

Ivana nisu uspjeli probuditi iz kome, a dobio je i upalu pluća...
1

Nikako nije dobro, ne znamo što se dogodilo, ali nije dobro, rekao je njegov bratić iz Andrijaševaca, dodajući kako je obitelj i dalje jako zabrinuta za njegovo stanje

VIDEO

U novoj nevolji našao se mladić Ivan Mikuljan (21) iz Andrijaševaca koji je pretučen 22. kolovoza ove godine u središtu Vinkovaca. Prema informaciji članova njegove obitelji u četvrtak mladića nisu uspjeli probuditi iz kome, no, ono što je još gore on je u međuvremenu dobio upalu pluća.

– Nikako nije dobro, ne znamo što se dogodilo, ali da nije dobro, nije – rekao je njegov bratić iz Andrijaševaca, dodajući kako je obitelj i dalje jako zabrinuta za njegovo stanje, koje po njima predugo traje.

Petak je, nažalost, donio još loših vijesti. Ivanu je, naime, porasla tempeatura i liječnici se bore da ju snize. Ivanov otac je u međuvremenu odustao od ideje da se Ivana prebaci iz KBC-a Osijek u Zagreb. 

Podsjetimo, mladić je brutalno pretučen 22. kolovoza oko 1.30 u središtu Vinkovaca na parkiralištu iza zgrade u kojoj se nalazi noćni bar Plus. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Pretučeni Ivan ne može disati bez aparata, u teškom je stanju
Pretučeni Ivan ne može disati bez aparata, u teškom je stanju

Kako smo već pisali, u rješenju Općinskog državnog odvjetništva naveli su osmoricu mladića koji su sudjelovali u tučnjavi. Prema rješenju, prvookrivljeni za premlaćivanje Mikuljana je 17-godišnjak iz okolice Vinkovaca. On je prvi 22. kolovoza u Vinkovcima udario 21-godišnjaka šakom u lice. Od siline udarca Mikuljan je pao na tlo i udario glavom. Zapisnik tu staje te nije precizirano što je s njim dalje bilo. Neki od sudionika u tučnjavi, koji još ne žele izaći u javnost, rekli su da su onesviještenog Mikuljana tukli nogama u glavu. 
Državno odvjetništvo navelo je kako je Mikuljanu slomljena jagodična kost, ozlijeđen mu je lijevi maksilarni sinus, imao je nekoliko krvarenja u mozgu, koji mu je natekao.

Ipak se tukao: Sin Steve Culeja cipelario bespomoćnog mladića
Ipak se tukao: Sin Steve Culeja cipelario bespomoćnog mladića

Uz to zadobio je prijelom lijeve očne šupljine te su liječnici naveli da su sve to ozljede opasne za život. Drugookrivljeni u slučaju premlaćivanja je Domagoj Culej (22) zvani Dodo, sin saborskog zastupnika Steve Culeja. Njega sumnjiče da je mladića koji je došao s Mikuljanom udarao nogom dok je i taj mladić ležao na tlu. Prema rješenju, svi navedeni terete se da su sudjelovali u tučnjavi koja je imala za posljedicu teške tjelesne ozljede jedne osobe, pa su time počinili kazneno djelo protiv života i tijela.

Culej se predomislio, sad ipak nije vidio snimku premlaćivanja
Culej se predomislio, sad ipak nije vidio snimku premlaćivanja

Svi navedeni koji su sudjelovali u tučnjavi za sada se brane sa slobode. U zaključku Državnog odvjetništva opisali su i samu tučnjavu u kojoj su mladići sudjelovali. Dio njih se tuklo, dok su ostali stajali sa strane i navijali za njih. U svakom trenutku bili su spremni uključiti se u premlaćivanje. O svemu postoji i snimka nadzorne kamere obližnje urarsko-zlatarske radionice. Nju su policajci presnimili na DVD tijekom istrage te će biti jedan od glavnih dokaza protiv huligana.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 161
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a