Obavijesti

News

Komentari 26

Ivana Trump nakon rastave: 'Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!'

Ivana Trump nakon  rastave: 'Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve!'
1

Bivša Trumpova žena, s kojom je u 15- godišnjem braku dobio troje djece, u Zagrebu provodi vikend. Predstavila je knjigu 'Odgoj Trumpovih'. Njezin brak s Donaldom puknuo zbog njegove nevjere

VIDEO

Poznat kao veliki ljubitelj žena predsjednik SAD-a Donald Trump prvi put se oženio tri godine mlađom češkom manekenkom i skijaškom olimpijkom Ivanom Zelničkovom 1977. godine i u 15-godišnjem braku dobili su dva sina i kćer.

Ivana Trump stigla u Zagreb: Kraljević je grli i nosi joj torbu
Ivana Trump stigla u Zagreb: Kraljević je grli i nosi joj torbu

Ona je rođena 1949. u gradu Zlinu u tadašnjoj Čehoslovačkoj. Udala se prvi put sa dvadeset i dvije godine i to za agenta za prodaju nekretnina Alfreda Winklmayra, koji joj je bio prijatelj iz djetinjstva.  No, 1975. godine seli u Kanadu, razvodi se, počinje raditi kao model i uskoro odlazi u New York. Tamo upoznaje Donalda Trumpa koji ostaje opčinjen dugonogom plavokosom češkom ljepoticom.

Donald & Ivana Trump 1990

Nakon samo godinu dana veze stupaju u brak u travnju 1977. a na Staru Godinu iste godine dobivaju prvo dijete, sina Donalda Jr., 1981. kći Ivanku, a 1984. godine i sina Eric. Govorila je da je Donald osvojio šarmom, inteligencijom i svojom nepresušnom energijom.

Neizbježan tandem društvene scene

Bračni par Trump ubrzo postaje jedan od najpoznatijih  i najeksponiranijih parova u njujorškom otmjenom društvu, a Donald je Ivani pružio važnu ulogu u razvoju vlastitog poslovnog imperija, pa je u jednoj anketi 1990. godine  Ivana proglašena "hotelijerkom godine" u SAD-u. Bili su neizbježan tandem društvene scene sa životnim stilom ljudi koji puno rade i zarađuju, a to puno i pokazuju. Sa svoje troje djece,dva sina i kćeri, Donaldom Jr., Ivankom i Ericom bili su idealna američka obitelj. Skladna i uspješna. 

Kada je krajem 1990.godine otkriveno kako Donald održava izvanbračnu vezu s glumicom, slatkom plavom Marlom Maples iz gradića Daltona na američkom jugu američki tabloidi su 'poludjeli'. Obožavali su ljubavnu sapunicu u kojoj su se našli američki milijarder, njegova supruga i missica iz Georgije. 

Ljubavni trokut je intrigirao američku javnost i baš svi su željeli znati koja će plavuša na kraju pobjediti u borbi za srce kontroverznog milijunaša.

Ivana Trump želi graditi elitne kuće u Jablancu, voli uređivati
Ivana Trump želi graditi elitne kuće u Jablancu, voli uređivati

Sukob žene i ljubavnice

Incident između dvije Donaldove žene dogodio u prosincu u elitnom američkom skijalištu Aspen za vrijeme zimskih praznika. Mediji su poludjeli za pričom o sukobu žene i ljubavnice, a verzija što se zapravo dogodilo bilo je bezbroj..

Donald Trump and Ivana Trump


Naime, supružnici Donald i Ivana otišli su u Aspen, a tamo se našla i Marla. Malo tko bi povjerovao da je tamo bila slučajno. One su se naravno srele i došlo je do velike svađe, a po nekima nije sve završilo na riječima nego je došlo i do fizičkog obračuna.

Ivana je 1991.godinu u intervju Barbari Walters kazala da ona nije bila svjesna  udaljavanja i problema u braku jer je Donald izjavio da se brak raspao zbog toga što su se oni udaljili te da ju je on na neki način "prerastao". 

146773544

Marla joj je tada u Aspenu došla i jednostavno rekla "Ja volim Donalda, voliš li ga ti? Ivana joj je odgovorila: Nestani odmah, ja svog supruga jako volim. 

Prije toga Ivana je čula telefonski razgovor Donalda i prijatelja u kojem su spominjali Marlu. Kad ga je ona pitala, tko je ta Marla on je odgovorio da je to samo jedna žena koja ga u zadnje vrijeme proganja i da to nije ništa ozbiljno...

'Kučko ostavi mi muža'

Neki svjedoci su kazali da se Ivana na Marlu u restoranu izderala: 'Kučko jedna ostavi mi muža..!', a puno zanimljivija verzija je bila ta da su se susreli na skijalištu i gađale grudama snijega, a postoji i priča da su obje nosile ista skupa skijaška odijela koja im je Donald kupio 

- Prišla mi je na skijalištu i rekla mi da voli mog supruga i da imaju aferu. To je bilo strašno bolno - kazala je Ivana.

Ivana Trump (born Ivana Marie Zelna?kova ; February 20 1949) Is A Former Olympic Athlete Socialite And Fashion Model Noted For Her Marriage To Billionaire American Business Magnate Donald Trump.

Ivana uskoro pokreće spektakularnu brakorazvodnu parnicu, intezivno praćenu u medijima. To je bio pravi praljavi razvod praćen žestokim novinskim obračunima.  Marlu su svi gledali kao razaračicu skladnog braka a parnica je na kraju okončana sudskom nagodbom 1992. godine. Donald je Ivani isplatio 25 milijuna dolara, više nego što je trebala dobiti po predbračnom ugovoru a ona je prilikom isplate izgovorila čuvenu rečenicu:

– Nemoj se ljutiti, uzmi mu sve.

Osvrćući se na razvod s Ivanom, Donald je kasnije izjavio: „Nisam otišao zbog druge žene, jednostavno sam otišao“.

Zažalio što je ostavio Ivanu?

Milijunaš nije gubio vrijeme, vjenčao se u prosincu 1993. godine sa Marlom, dva i pol mjeseca nakon rođenja kćeri Tiffany. Brak nije dugo trajao. Razišli su se 1997. godine, a razveli 1999. Marla je odselila u Kaliforniju i sama odgajala kćer dok je Donald plaćao školovanje i uzdržavanje kćeri.

Marla je 2013. godine priznala u Oprah show da zapravo nikad i nije prestala voljeti Donalda. 

Prije nekoliko godina u američkim medijima izašle su informacije po kojima je Donald zažalio što je Ivanu ostavio radi Marle i da to s Marlom nije bila prava ljubav već samo čista požuda.

Nakon braka sa Donaldom Ivana se nastavila baviti biznisom i bogatstvo joj se danas procijenjuje na 60 milijuna dolara.  Udavala još dva puta, ali su svi brakovi završili razvodom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'
NAPISALA SVOJE ISKUSTVO

Splićanka odvela kćer u bolnicu, još ne može doći k sebi: 'Pitala sam se, ok ljudi, čemu sve to?'

Došli smo u popodnevnim satima, svi, ali baš svi su bili maksimalno angažirani oko moje kćeri. Do te mjere kad sam pomislila: 'Ok, ljudi, to je samo mali prst. Čemu toliki angažman, napisala je