Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ivo 'pokupio' crijevnu virozu u Parizu? Sudu predao ispričnicu

None Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL 2

Bivši premijer, optužen da je za mito od 10 milijuna eura upravljačka prava Ine predao MOL-u u ponedjeljak se nije pojavio na sudu. Tvrdio je da ima virozu. Sudu je predao nalaz liječnika koji to potvrđuje

Ivo Sanader u utorak je dostavio Županijskom sudu medicinsku dokumentaciju kojom se potvrđuje da je u ponedjeljak bolovao od crijevne viroze.

Podsjetimo, bivši premijer nije se u ponedjeljak pojavio na suđenju u postupku Ina-MOL na kojem je trebao svjedočiti njegov nekadašnji bliski suradnik Robert Ježić. Sanaderov odvjetnik Čedo Prodanović sudskom vijeću rekao je kako ga je Sanader nazvao u nedjelju navečer i rekao mu da ima visoku temperaturu i crijevnu virozu i da stoga neće biti u stanju doći na raspravu.

Zanimljivo, Sanader je dan ranije, kako je vidljivo na fotografiji čitatelja Indexa, bio u pariškoj zračnoj luci.

Suđenje je stoga odgođeno za 4. veljače s time da je sutkinja Sanaderu naložila da tijekom dana dostavu medicinsku dokumentaciju, što je on i učinio u utorak.

JAVIO DA IMA CRIJEVNU VIROZU Nije bio na sudu zbog bolesti, a dan ranije ga snimili u Parizu

- On se u nedjelju vratio s puta. Nama odvjetnicima javio je da mu nije dobro, da je bolestan i da ima temperaturu. Ne znamo gdje je bio - rekla je u ponedjeljak Sanaderova odvjetnica Jadranka Sloković.

Podsjećamo, Sanaderu i šefu MOL-a Zsoltu Hernadiju, kojem sude u odsutnosti, na Županijskom sudu u Zagrebu, traje suđenje u kojem su optuženi za davanje, odnosno primanje mita.Bivši premijer, optužen je da je za mito od 10 milijuna eura, koje mu je, navodno, dao Hernadi upravljačka prava Ine predao MOL-u u Zastara za Hernadija stupa početkom 2020., dok je za Sanadera taj rok puno duži. 

 

 

Komentari (93)
  • Ima, ima crijevnu virozu, sere po svima nama

    18. 12. 2018,   14:53
  • Evo ga Čača, najpoznatiji sprdator hrvatskog pravosuđa.

    18. 12. 2018,   14:49
  • Ne mogu vjerovati. Tek što sam komentirao zašto 24 sata stavlja ubojicu zvanog Daruvarca na naslovnicu, maknu ga i sada postave ratnog profitera i izdajnika Sanadera. Još gore vidim i Kujundžića! Kakav ste vi portal zapravo?

    18. 12. 2018,   14:57