Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iz bolnice je 'potjerali': Rodila na ulici, i to kod striptiz kluba!

None Foto: Lizzie Hines/Facebook 3

Britanka Lizzie Hines 22. prosinca 2016. rodila je nasred ceste nakon što su je u bolnici poslali kući, smatrajući da još neće roditi iako je došla u trudovima. Sada traži svojeg dobrotvora

Majka koja je 22. prosinca prošle godine sina Louisa rodila nasred ceste u Ulici Tottenham Court u središnjem Londonu putem Facebooka traga za slučajnim prolaznikom koji joj je dao šal kako bi ugrijala svoju tek rođenu bebu

Lizzie Hines svoju nevjerojatnu priču otkrila je uoči sinova prvog rođendana. Toga jutra počela je dobivati trudove te otišla u londonsku Sveučilišnu bolnicu no tamo su joj rekli da je došla prerano i poslali je kući. Porod je ubrzano krenuo te se porodila na pločniku preko puta jednog striptiz kluba. 

Foto: Lizzie Hines/Facebook

- Slike tog jutra su mi još vrlo žive. Sjećam se kako sam ležala na pločniku i gledala u gležnjeve ljudi koji su me okružili. Znala sam da ću roditi  i sve se odigralo nevjerojatno brzo. Ljudima sam pokušala reći da je dijete već izašlo i leži u mojem donjem dijelu pidžame, a pamtim i izbezumljeno lice svojeg supruga. Brzo sam primila Louisa i privila ga uz sebe - kaže Lizzie. 

Neki od prolaznika koji su pomogli posjetili su je u bolnici

Pomogli su joj potpuni stranci. Jedan je skinuo svoj šal i dao joj ga da umota tek rođeno dijete dok je netko drugi uspio nabaviti invalidska kolica. Još se jedan prolaznik, navodno po struci liječnik, probio kroz gužvu kako bi pogledao dijete i utvrdio da je sve u redu. 

- Neki od prolaznika kasnije su nas posjetili u bolnici - kazala je za Daily Mail

Bolnica se ispričala

Ogorčena je postupanjem osoblja koje joj je kazalo da još neće roditi jer trudove ima tek dva sata. Iz bolnice su joj se ispričali. Majka sada putem Facebooka traži ljubaznog čovjeka koji je sa sebe skinuo svoj šal. 

- Osoba koja je dala šal, mogu li te pronaći? Bila bih vam zahvalna kada biste podijelili ovu fotografiju mene i Louisa kojeg još uvijek grije isti šal - napisala je u objavi. 

Foto: Lizzie Hines/Facebook


 

Komentari (33)
  • ''dok je netko drugi uspio nabaviti invalidska kolica'' Del Boy! :)

    16. 12. 2017,   16:54
  • Pazi ovo " i to kod striptiz kluba" "Majstore" mogla je rodit i kod benzinske pumpe.... Sta to onda nebi bila vjest????

    16. 12. 2017,   19:40
  • Desava se svugdi.....cinjenica je da ako trudnici ne pukne voda, sestre je vracaju doma, bez pregleda lijecnika Nama se u Ljubljani desilo isto, usli u 8 ujutro, poslali je doma u 9, da bi rodila u 11. Malo smo se vozali tamo-amo. Al da ne postoji sistemsko prepoznavanje da ce se porod desit 5-6 sati prije, je totalna nebuloza. Zanasat se na to jel trudnici pukla voda ili ne nije dovoljno, pogotovo u danasnje vrijeme

    16. 12. 2017,   19:12