Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iz zabave je igrao ruski rulet, a sada se u bolnici bori za život

None Foto: Facebook

SAD: Donnie McLendon (26) i njegovi prijatelji su igrali ruski rulet, pušili marihuanu i pili. Donnie je treći povukao okidač. S teškim ozljedama odvezli su ga u bolnicu

Donnie McLendon (26) s Floride igrao je u ponedjeljak s prijateljima ruski rulet i propucao si je glavu. U bolnici je i bori se za život. WTSP piše kako su policajci stigli u Donniejevu kuću te su pronašli krvavi trag koji je vodio iz kuće prema van. McLendona nije bilo, a njegovi prijatelji Daniel McKee i Thomas Rady su policajcima rekli da su McLendon odvezli u bolnicu jer ga je upucao provalnik. 

No, policija ih je počela ispitivati pa su na kraju priznali da su oni i McLendon igrali ruski rulet, pušili marihuanu i pili alkohol. Donnie je treći povukao okidač. Zasad policija nije podigla prijave, a slučaj istražuju.

Ovo je drugi slučaj u nekoliko mjeseci u kojem je čovjek nastradao igrajući ruski rulet. U lipnju se upucao tinejdžer (17) iz grada Larga na Floridi. Kasnije je umro u bolnici.    

Komentari (39)
  • to nema veze ni sa alkoholom niti sa travom, jednostavno grupa idiota....

    11. 10. 2012,   08:56
  • Eto što puka dosada učini od čovjeka... Sve bih ja to na Goli otok, kramp u ruke i da mi naprave Copacabanu od njega... Da vidiš, nema dosade!

    11. 10. 2012,   09:45
  • a marička bezopasna..??? Pazi sad minusa od light narkomančića...

    11. 10. 2012,   08:42