Obavijesti

News

Komentari 57

'Izašla je iz auta, upitala muža je li dobro, a onda se srušila...'

'Izašla je iz auta, upitala muža je li dobro, a onda se srušila...'
1

Srbija: Suzana, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, nalazila se sa suprugom u automobilu kada seu njih zabio Mercedes kojim je upravljao hrvatski državljanin Žarko P.

VIDEO

Suzana Bogdanović i Vitomir su se voljeli više nego itko, sve su radili zajedno, s velikom radošću su iščekivali rođenje kćeri, a eto, umjesto slavlja sada sahranjujemo i nju i bebu. Ovo je strašna, nezapamćena tragedija, govore rođaci i prijatelji tragično stradale trudnice.

Suzana (33) je preminula u srijedu u Kliničkom centru u Nišu od zadobivenih ozljeda u stravičnoj prometnoj nesreći na cesti Prokuplje – Gornja Stražava, dok je beba, koju su liječnici porodili carskim rezom odmah poslije nesreće, preminula u četvrtak ujutro u Dječjoj internoj klinici u Nišu, javlja Blic.

Hrvat skrivio nesreću u kojoj je stradala žena i tek rođena beba
Hrvat skrivio nesreću u kojoj je stradala žena i tek rođena beba

Suzana, koja je bila u devetom mjesecu trudnoće, nalazila se sa suprugom u automobilu marke Citroen kada se 29. kolovoza oko 11.15 sati u njih zabio Mercedes kojim je upravljao hrvatski državljanin Žarko P. (43) a koji je, prema prvim informacijama, prešao u suprotni trak.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Išli su do Doma zdravlja da Suzana napravi pretrage jer se bližio porod. Imaju dva sina, Stefana (14) i Danila (11) pa ih je vijest da će dobiti kćer veoma radovala. Usput su svratili do trgovine po potrepštine. U povratku, nadomak sela Donja Stražava, na njih je naletio Mercedes koji je u  krivini prešao u njihov trak. Od siline udara, odbacio ih je u jarak. Koliko je to bio jak udarac svjedoči i to što je Suzani pojas, kojim je bila vezana, isjekao majicu. Uspjela je izaći iz auta i pitati supruga je li dobro, a onda se srušila - pričaju prijatelji koji su se u četvrtak okupili u kući Bogdanovića u Kostenici kod Prokuplja.

Užasna tragedija.

Posted by Volim Podgoricu on Thursday, 30 August 2018

Vitomir je odmah priskočio u pomoć supruzi.

- Suzana je poslije pada, poplavila u licu. Izvukao joj je jezik da se ne uguši, dao umjetno disanje… Hitna pomoć ju je prevezla do bolnice u Prokuplju gdje su bebu odmah porodili, a potom ih transportirali do Kliničkog centra u Nišu. Tamo je utvrđeno da je Suzana teško ozlijeđena – imala je ozljede zdjelice, rascijep maternice, ozljede lubanje… Istog dana u 18 sati, umrla je - pričaju očajni rođaci i poznanici.

Majka i beba sahranjene su u petak u Prokuplju.

- Suzana je bila žena čelik. S Vitomirom je rame uz rame radila sve poslove. Usprkos velikim obvezama i napornom poslu, nikada nije skidala osmijeh s lica, toliko je pozitivna bila -pričaju prijatelji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina