Obavijesti

News

Komentari 83

Izazvala je bijes: Kontroverzna lovkinja ima bizarno natjecanje

Izazvala je bijes: Kontroverzna lovkinja ima bizarno natjecanje
1

Atraktivna navijačica i TV voditeljica iz Teksasa potiče roditelje da joj šalju fotografije divljih životinja koje su ubila njihova djeca za njeno natjecanje "Slatki mali lovci"

VIDEO

Strastvena lovkinja Kendall Jones (22) izazvala je zgražanje javnosti objavljujući fotografije djece koja poziru uz ubijene životinje, piše Sun.

Atraktivna navijačica i TV voditeljica iz Teksasa potiče roditelje da joj šalju fotografije divljih životinja koje su ubila njihova djeca za njeno natjecanje "Slatki mali lovci". Fotografije objavljuje na svom Facebooku.

Tako na jednoj od uznemirujućih fotografija djevojčica pozira uz ubijenog vepra, dok njena roza puška stoji naslonjena na ubijenu životinju. Na drugoj fotografiji djevojčica drži nogu ubijenog jelena koji visi sa stropa garaže, a na podu oko nje mogu se vidjeti lokve krvi.

- Mislim da je ova fotografije moj favorit godine - napisala je Jones.

Ovo bizarno natjecanje dobilo je i božićno izdanje, a Kendall je dosad zaprimila više od 200 fotografija koje su joj poslali roditelji.

Ova kontroverzna lovkinja voli se hvaliti da je počela ubijati životinja još kao osmogodišnjakinja. Njene fotografije sa safarija, na kojim se hvali svojim ulovima, izazivaju bijes ljubitelja životinja diljem svijeta. Na njima se Kendall zadovoljno smješka uz lešine lavova, slonova, nosoroga i drugih životinja iz afričke savane, držeći u rukama oružje kojim ih je ubila. 

- Sa 14 godina postala sam najmlađa osoba koja je uspjela uloviti "afričkih velikih 5" - bijelog nosoroga, lava, leoparda, afričkog slona i afričkog bivola - pohvalila se.

Mnogi je napadaju u komentarima ispod fotografija,  nazivaju 'bolesnom' te zahtijevaju da se fotografije uklone. Čak su pokrenuli i on-line peticiju da ih makne uz obrazloženje da promovira okrutnost prema životinjama koje su k tome i zaštićene vrste. 

No Kendall ne odustaje. Od svog hobija napravila je unosan posao. Zarađuje bogatstvo snimajući videe za YouTube i televizijsku emisiju u lovu, te se pojavljujući na izložbama.

Ne uspijevaju je zastrašiti ni prijetnje smrću. Njeni mrzitelji osnovali su Facebook grupu "Ubij Kendal Jones" koja je skupila 4500  članova, no na kraju je ipak ugašena.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda