Obavijesti

News

Komentari 241

Zapalio kuću i velikim nožem ozlijedio policajce u Opuzenu

Zapalio kuću i velikim nožem ozlijedio policajce u Opuzenu
10

PREVEZLI GA HELIKOPTEROM U SPLIT: Tijekom intervencije jedan je policajac teže ozlijeđen. Njega su prvo prevezli u Dom zdravlja Metković, a potom oko 19 sati helikopterom HRZ-a u Split

VIDEO

Muškarac (49), inače duševni bolesnik, ozlijedio je u Opuzenu dva policajca velikim ručnim nožem. Jednog je porezao po prstima, dok je drugog jače ozlijedio po rukama te su ga helikopterom HRZ-a prevezli u bolnicu u Split. 

Muškarac je prvo počeo prijetiti susjedima danas oko 16.20 sati pa su mu pozvali policiju. Kad su stigla dva policajca počeo je iz plinske boce u stanu puštati plin te je izazvao eksploziju i požar, ali srećom nitko nije ozlijeđen. 

Kriza u Opuzenu i dalje traje, jer se muškarac, nakon što je ozlijedio policajce popeo na terasu te i dalje prijeti i ne želi sići. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim policije, na terenu su vatrogasci i Hitna pomoć, a stigla je i specijalna policija.

Smetao mu dječji rođendan

Kako piše Slobodna Dalmacija, 49-godišnjak već duže vrijeme izaziva probleme u susjedstvu, a ovog puta mu je navodno zasmetala buka s dječjeg rođendana. 

Vikao je na djecu i vrijeđao. Najviše mu je zasmetalo ispaljivanje konfeta pa je prijeteći i negodujući rekao da u njega djeca pucaju. Kada su vidjeli da stvar izmiče kontroli susjedi su pozvali policiju koja je ubrzo došla. On se zatim zabarikadirao u kuću iz koje se ubrzo osjetio miris plina. Policija je na svu sreću uspjela evakuirati ljude iz obližnjih kuća prije eksplozije pa se nikome ništa nije dogodilo.

Od siline eksplozije kuća se prepolovila i izgorjela a duševno rastrojeni muškarac opečen po tijelu uspio se popeti na jedan dio krova, točnije betonske ploče, po kojoj se prošetava sa oštrim kosorom u rukama, piše Slobodna Dalmacija.

- Svi su olako shvaćali ovaj problem. Odvezu ga na psihijatriju bude neko vrijeme vrati se, nitko ne kontrolira uzima li terapiju. Uzeo je karton od svog obiteljskog liječnika, on nije bio pod nikakvim nadzorom. Sve institucije, osim policije su zakazale u ovom slučaju. Policija je jedina odrađivala svoj posao. Kad on napravi nered policija ga privede a sudac za prekršaje oslobodi i tako ukrug dođemo do ovoga što se danas dogodilo - rekao je za Slobodnu prvi susjed koji je sa 49-godišnjakom imao i najviše problema.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 241
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović poručio 'Ovo tu je državni udar'

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a