Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbodeni muž umro je u vozilu Hitne: 'Čuli smo njeno urlanje!'

None Foto: Matija Gudlin/ePodravina.hr

U ponedjeljak navečer u kući u Budančevici K.T. (30) ubila je svog supruga M.T. (39). Kako pričaju susjedi, oboje su bili skloni alkoholu i često su se svađali...

M. T. (39) nožem je ubola njegova supruga K. T. (30) u ponedjeljak oko 19.10 sati u Budančevici u obiteljskoj kući u Budrovačkoj ulici. Policija je potvrdila da je izbodeni muškarac podlegao ozljedama. Kako neslužbeno doznajemo, nije ni stigao do bolnice, preminuo je u vozilu Hitne pomoći. K. T. je odmah uhićena i privedena na ispitivanje, javlja epodravina

POGLEDAJTE VIDEO:

Susjedi kažu da su čuli njeno urlanje prilikom svađe, a i inače su često čuli kako galami. Kažu da je policija već bila u njihovoj kući u ponedjeljak oko 16 sati, zbog obiteljske svađe. K. T. je navodno htjela prodati stroj za rezanje lima za 3500 kuna te vratiti novac suprugovom ocu koji ih je uzdržavao, piše epodravina. 

Davor Puklavec/PIXSELL UMRO OD OZLJEDA Kod Đurđevca: Posvađali se pa je nožem ubola supruga (39)

Par inače ima dvoje male djece, koju im je oduzeo Centar za socijalnu skrb i smjestio u udomiteljsku obitelj.  Kako se neslužbeno doznajemo, par je od ranije poznat policiji jer su u njihovoj kući alkoholizirane svađe bile uobičajene. 

Kako pričaju susjedi, bili su skloni alkoholu, a živjeli su s njegovim ocem koji ih je financijski pomagao jer su oni bili nezaposleni. 

Ovo je još jedno ubojstvo koje je u kratkom roku potreslo Podravinu. U Goli je u prije točno dva mjeseca gotovo na identičan način u obiteljskoj kući Slađana Brkić nožem u srce usmrtila svojeg partnera Dejana Slivara. 

Podsjetimo, 15. veljače u Goli 27-godišnja Slađana Brkić je nožem izbola Dejana Slivara, koji je također preminuo od ozljeda. Dogodilo se to u njihovoj kući u Ulici Pavleka Miškine oko 17.40 sati.

PRVI POROD U PRITVORU Izbola partnera: Slađana rodila djevojčicu u zatvorskoj bolnici

Ubojstvo se dogodilo pred maloljetnom djecom, koja su cijelu stravičnu scenu gledali svojim očima. Jedna od kćeri trčala je po liječnika, no njenom ocu nije bilo spasa. 

U ponedjeljak su se u Budančevici odvijale slične užasne scene, no dvoje djece Mirka i Ksenije Topolovčan srećom nisu bili svjedoci strave. Mališane, jedno u dobi između 2 i 3 godine i jedno oko godinu dana, već je ranije oduzeo Centar za socijalnu skrb, piše epodravina

Okolnosti nisu još u potpunosti poznate jer policija provodi kriminalističko istraživanje.

Komentari (77)
  • Gdje je sada osoba Rada, Nadežda, antife, platforme, udruge da osude ovo?! Da je obrnuto onda bi već imali prosvijed, parole bla bla.

    10. 4. 2018,   10:39
  • Sad će brzo istanbulska, pa se ovo neće više dešavat...

    10. 4. 2018,   09:32
  • Ajde Sarnavke i Babe gdje ste... Brzo po Istambulsku konvenciju pa da to spriječimo...

    10. 4. 2018,   10:01