Obavijesti

News

Komentari 32

Nožem je izbola bivšeg dečka: Produljili su pritvor Nuši Bunić

Nožem je izbola bivšeg dečka: Produljili su pritvor Nuši Bunić
2

Dečko je s Nušom prekinuo prije više godinu i pol, no ona se nikako nije mogla nositi s prekidom pa je Nikolu i njegovu novu djevojku, do njegove smrti, neprestano uznemiravala...

VIDEO

Nuši Bunić (21) iz Varaždina koja je u noći s 14. na 15. lipnja uz rijeku Dravu nožem izbola svog bivšeg dečka Nikolu Tureka (30) koji je dva dana kasnije od ozljeda preminuo u varaždinskoj bolnici, produžen je istražni pritvor na još mjesec dana. Potvrdio je to Darko Galić, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu. S obzirom da je još uvijek u tijeku istražni postupak, sutkinja koja vodi istragu prihvatila je prijedlog odvjetništva za produljenjem pritvora zbog opasnosti utjecaja na svjedoke. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:15

Varaždincima je još uvijek svjež ovaj nezapamćeni zločin u kojem je na brutalan način ubijen mlad i drag čovjek koji je bio ujedno i predsjednik moto kluba Baroker iz Varaždina a svi koji su ga poznavali imali su samo riječi hvale za Nikolu. I kako su nam u vrijeme tragičnog događaja pričali o Nikoli oni koji su ga poznavali, ne bi bio ni stradao da ni je bio toliko dobar i uvijek spreman svima pomoći, pa i svojim neprijateljima. 

Naime, on je s Nušom prekinuo prije više godinu i pol, no ona se nikako nije mogla nositi s prekidom pa je navodno Nikolu i njegovu novu djevojku s kojom je bio u vezi godinu dana do njegove smrti, neprestano uznemiravala SMS porukama i pozivima. Tako je i te noći, zvala Nikolu da će počiniti samoubojstvo ukoliko ne dođe na mjesto uz Dravu gdje su se našli na razgovoru.

Nikola je otišao, no nikad se više nije vratio. Nakon svađe ona ga je izbola u njegovu autu i pobjegla te ga potom prijavila za pokušaj silovanja. Nikola ranjen, uspio se dovesti nekih 500 metara autom do Kumičićeve ulice, te se potom onesvijestio, a prolaznici su pozvali Hitnu. Na žalost, ozljede su za njega bile preteške, jer mu je bivša prerezala karotidnu žilu nakon čega je počeo obilno krvariti. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 32
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...