Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izbola dečka nožem zbog svađe oko Američkog Idola

None Foto: Right Celebrity

Cynthia Bettis-Ware (52) optužena je za pokušaj ubojstva dečka zbog 'Američkog idola'. Polila ga je vrućom čokoladom i ubola nožem sedam puta

Amerikanka Cynthia Bettis-Ware (52) s Floride sedam puta je nožem ubola dečka Kevina Johnsona (47) jer su se posvađali oko nove sezone 'Američkog idola'. Prije napada nožem, dečka je polila vrućom šalicom čokolade.
- Posvađali su se zbog nečega u reality showu. Kevin je promijenio program kako bi prekinuo raspravu. Međutim, ona nije htjela prestati. Legao je u krevet i zaspao. Probudio se nekoliko minuta kasnije i vidio Cynthiju kako mu prilazi s golemim mesarskim nožem u ruci - rekla je policijska glasnogovornica Jennifer Dawkins. Ubola ga je pet puta u vrat i dva puta u prsa. Nekako joj je uspio uzeti nož iz ruke i pobjegao na parkiralište motela u kojem su bili. Ona je istrčala za njim s drugim nožem. Prolaznici su je uspjeli držati na udaljenosti dok nije došla policija. Uhitili su je i optužili za pokušaj ubojstva. Johnson je u bolnici i liječnici očekuju kako će se potpuno oporaviti, a Cynthia će novu sezonu lova na talente gledati iz zatvora.

Komentari (6)
  • GLUPAČO!!! ubode ga nožem zbog gluposti

    2. 2. 2010,   08:11
  • i ona ima decka??morat cu rec babi da se da u potragu,atraktivnija je od ove!!!i sigurno nece nikoga izbost nozem!

    2. 2. 2010,   08:37
  • Jesi ruzna j... te tata

    2. 2. 2010,   09:18