Obavijesti

News

Komentari 118

Izgubila seku (2) na rođendan: 'Umjesto slavlja velika je tuga'

Izgubila seku (2) na rođendan: 'Umjesto slavlja velika je tuga'
1

Djevojčica je podletjela pod kombi kojim su dostavili tortu za rođendan sestre, navodno se istrgnula majci iz ruku i u trenutku se našla pod kotačem vozila

VIDEO

Curica (2) se u subotu ujutro veselila rođendanu svoje seke (8). Od ranog jutra nije mogla sakriti uzbuđenje zbog proslave koja samo što nije počela.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:13

Oko 10.15 sati ispred obiteljske kuće u Jelvici kraj Brinja podletjela je pod kombi. Kombijem ogulinskih registracijskih oznaka upravljao je muškarac (30), a prema prvim informacijama, riječ je o djelatniku pekarnice koji je obitelji upravo bio dovezao tortu za proslavu 8. rođendana njihove starije kćeri.

- Danas je ovdje trebalo biti slavlje, a dogodila se tragedija. Svi smo u šoku. Ne možete zamisliti kako se osjećamo - rekao nam je muškarac blizak obitelji, koja je u subotu prijepodne pretrpjela strašnu tragediju, gubitak najmlađeg djeteta.

Naime, na mjesto događaja odmah su pozvali Hitnu pomoć, koja je teško ozlijeđenu djevojčicu prevezla u bolnicu, no nažalost, na putu do bolnice malena je preminula od ozljeda. Na mjestu događaja obavljen je očevid, kojim je rukovodila općinska državna odvjetnica, koja je rekla da je očevid i dalje u tijeku, kao i dokazne radnje o kojima ovisi daljnji tijek postupka. Glasnogovornica PU ličko-senjske tvrdi da je zasad tek poznato to kako je dvogodišnje dijete stradalo u prometnoj nesreći tijekom pokretanja kombi vozila, a koje je od težine ozljeda naknadno preminulo.

Kako doznajemo od okupljenih prijatelja i rodbine koji su se nakon tragedije okupili ispred obiteljske kuće u Jelvici, pekara su pred kućom dočekale majka i dvogodišnjakinja, dok je otac bio na poslu. Kad je pekar isporučio tortu i pokretao kombi, dvogodišnjakinja se navodno istrgnula iz ruku majke i u trenutku se našla pod kotačem vozila, no očevidom će utvrditi točne okolnosti nesreće. Mještani su u šoku, tragedija je cijelo mjesto zavila u crno. Oni koji su poznavali stradalu djevojčicu rekli su nam da je bila kao i svako dijete, anđeo. Uz djevojčice roditelji imaju i dječaka (4).

- Kao i svaki rođendan, tako smo i danas trebali proslaviti 8. rođendan, trebala je doći sva rodbina. Ovo je prevelika tragedija, kako za roditelje i obitelj tako i za sve nas. Teško je - rekao nam je potreseni susjed.

- Nisam vidjela nesreću, ali sam čula što se dogodilo. Potreslo me kao i sve susjede. Pretpostavljam da je otac bio na poslu jer radi u pilani, a majka je na rodiljskom dopustu. Nisam vrlo bliska s njima, ali dovoljno da znam kako je riječ o dobrim ljudima - rekla je šokirana susjeda.

Roditelji su nekoliko sati nakon stravične nesreće otputovali na obdukciju u Otočac, dok je drugih dvoje djece ostalo u kući s rodbinom koja je došla paziti na njih. Čovjek kojeg smo zatekli ispred kuće rekao je kako brat (4) ne zna ništa o onome što se zbilo, a osmogodišnja sestra naslućuje da se mlađoj seki dogodilo nešto loše.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 118
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca