Obavijesti

News

Komentari 27

Izgubio 170 kila zato što mu je liječnik već pisao osmrtnicu

Izgubio 170 kila zato što mu je liječnik već pisao osmrtnicu
5

Otac troje djece, težak 270 kg, posjetio je liječnika zbog vrtoglavice, visokog tlaka i problema sa zglobovima. Liječnik ga je pitao 'Što želiš da ti napišem na osmrtnicu?'

VIDEO

Amerikanac Adam Slack iz New Jerseyja težio je nevjerojatnih 260 kg i tek nakon što mu je liječnik izgovorio sedam presudnih riječi, odlučio je promijeniti svoj život, piše Daily Mail.

- Što želiš da ti piše na osmrtnici? - pitao ga je liječnik. Otac troje djece žalio se na vrtoglavicu, bio je na granici dijabetesa tip 2, imao je visoki krvni tlak i probleme sa zglobovima. 

- Vikao sam na doktora da napusti sobu - prisjetio se Adam za ABC News. Sjedio je u tišini naredna dva sata, a zatim razgovarao s liječnikom.

- Njih sto mi je već reklo kako moram smršaviti, ali tek sada sam shvatio koliko je to ozbiljno. Počeo sam razmišljati kako bi moji sinovi mogli odrasti bez oca - rekao je. Adam je malo po malo izgubio nevjerojatnih 170 kg. Počeo je s 'bebinim koracima'. Pješačio je jedan blok pa dva bloka... Inače je doručkovao tucet jaja s naribanim sirom koje bi pojeo sa cijelom štrucom kruha. Večerao bi osam hamburgera i osam hotdogova. Tijekom dana popio bi dva tuceta limenki gaziranih sokova. 

- Bilo je super dok je trajalo. Ipak, na neki način hrana mi je bila utjeha. Nakon što bih pojeo, uvijek bi me bilo malo sram - rekao je. Žena mu je vezala tenisice i pomagala mu obući hlače. 

- Jednom mi je žena rekla kako nemamo novca za račun jer moramo napuniti frižider, a baš smo bili u kupnji - rekao je i dodao kako zna da je morao izgubiti kilograme zbog obitelji.

Počeo je piti puno vode, naučio razliku između dobrih i loših kalorija i sada je drugi čovjek. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.