Obavijesti

News

Komentari 78

Izlazi na spojeve sa starijim bogatašima i za to joj plaćaju

Izlazi na spojeve sa starijim bogatašima i za to joj plaćaju
1

Mlada pjevačica iz New Yorka  izlazi na spojeve sa starijim, bogatim muškarcima koji joj za to plaćaju, a njezinom dečku, kaže ona, to nimalo ne smeta

VIDEO

Mlada pjevačica iz New Yorka  izlazi na spojeve sa starijim, bogatim muškarcima koji joj za to plaćaju, a njezinom dečku, kaže ona, to nimalo ne smeta.

Marcia Favre (33) zaradi između 100 i 250 funta po izlasku, ali jedan je spoj bio posebno profitabilan. Za 30-minutno druženje u baru uz piće dobila je 1200 funta, piše Sun.

 - Preporučujem svakome. Trebaš 100 funta? Eto ih bez puno truda. Vrlo jednostavno. Jedino što trebam je pojaviti se na zakazanom mjestu, popiti piće - dva, pričati o bilo čemu i za to mi plate - objašnjava Favre.

Iako redovno ide na spojeve, Marica je daleko od slobodne djevojke. Već 10 godina je u stabilnoj vezi sa svojim dečkom Josephom Kingom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Kad sam mu prvi put rekla što radim malo je bio iznenađen. Pitao me: "Jesi ti to ozbiljna?! Ljudi ti plaćaju da s njima ideš na spoj?!". Ja sam mu rekla da je tako, a onda se počeo smijati - kazala je Marcia.

Joseph, također glazbenik, podržava Marcijin dodatni izvor zarade.

- Puno je stvari koje sam i sam radio kao glazbenik da bih preživio. Mislim, moraš biti kreativan. Sada kada joj drugi muškarci plaćaju da ide s njima na spojeve, ima novca da i mene izvodi na večere. Nemam nikakvih problema s tim - kaže on.

Ne brine ga da će Marcia prekinuti vezu i otići s nekim drugim muškarcem jer, kako je rekla, većinu tih muškaraca ne podnosi.

- Nemam poštovanja prema ikome tko plaća da bi izašao sa mnom. Nikad se ne bih mogla zaljubiti u takvu osobu. Nikada - kaže odlučno Marcia.

- Najgori spoj je bio s jednim jako niskim muškarcem, jedva da sam ga vidjela dok je sjedio za stolom. Bio je tako dosadan. Najsmiješniji izlazak je definitivno bio  kad sam se jednog jako vjetrovitog dana našla s muškarcem koji nosi tupe. Vjetar mu je otpuhao "kosu". Otrčao je loveći tupe, a ja sam se pravila kao da se ništa nije dogodilo, iako je bilo i više nego očito. I ne, to nije bio Donald Trump. Njemu bih naplatila izlazak 8000 funta - dodaje ova djevojka.

Osim što joj plaćaju za odlazak na spojeve, Marcia često od svojih stalnih klijenata dobije besplatne avionske karte, propusnice za backstage na koncertima ili novčane bonuse.

Kaže da se strogo drži jednog pravila - bez seksa na spojevima. Osim toga, na njima se pokušava zadržati što kraće.

- Neki muškarci žele ići na večeru, no to me ne zanima. Smatram to gubitkom vremena. Zato se radijem s njima nalazim u kafićima, popijemo čašu šampanjca ili viskija i to je to - kaže.

Ističe kako nikad nije imala ponuda za seks, a smatra da je razlog tome i taj što ne dopušta da muškarci pomisle da je to zanima.

- Najnepristojnija ponuda - kad me jedan muškarac pozvao da odem s njim na vikend u Las Vegas. Pomislila sam: Nema šanse - kazala je.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 78
VIDEO

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Majka ostavila auto iza štale? Kopa se blizu kuće, stiže sve više policije i vatrogasaca

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'
VELIKA POTRAGA U SRBIJI

Misterij nestanka male Danke (2): 'Zlatno je dijete. Mirna i šutljiva, hoće prići svakome'

Na istoku Srbije od utorka poslijepodne traje potraga za Dankom Ilić (2). Traže je stotine volontera i policajaca, teren pretražuju i rudari. Pomoć nudi i naš HGSS