Obavijesti

News

Komentari 3

Izleti brodovima za turiste stoje između 100 kn i 100 eura

Izleti brodovima za turiste stoje između 100 kn i 100 eura
1

Gotovo svaki brod za ručak nudi riblji, mesni ili veganski meni, a sokovi i vino uglavnom su uračunati u cijenu. Nude se i sedmodnevni izleti koje turisti dogovaraju s kapetanom, a stoje, između 500 i 2500 eura

VIDEO

Riba na gradele uz čašu vina uvijek je dobra, još i bolja kad morski vjetar mrsi kosu. Izleti brodom dio su turističke ponude na Jadranu, a ima ih već za stotinjak kuna.

U Medulinu u Istri avanturisti mogu unajmiti brodić za 270 kuna po satu i sami istražiti obalu, uvalice i skrivena mjesta.

U Rapcu, na istočnoj obali Istre, na nekoliko štandova nude klasične obilaske brodom.

Obilazak rabačkog zaljeva u “glass boatu” košta 100 kuna, a unajmljivanje broda je 200 kuna po satu, za cijeli dan 700 kuna.

- Turisti u Opatiji mogu birati žele li na jednodnevne izlete lokalnim brodicama ili jednotjedna putovanja kruzerima. Katarina line nudi sedam standardnih ruta s polascima iz Opatije, Splita ili Dubrovnika.

- Obilaze se otoci, osim ako se ne radi o privatnom čarteru, kad putnici sami s kapetanom dogovaraju koja mjesta žele posjetiti. Nudimo putovanja kopnom, pa dočekujemo goste na aerodromu i vodimo ih, na primjer, na Plitvice. Putovanja uglavnom traju sedam dana, od najniže kategorije od 500 eura po osobi do delux superior putovanja koja stoje 2500 eura po osobi - kažu u agenciji.

U Malinskoj i u Njivicama na Krku postoji Yelow submarine sa staklenim dnom. Za 80 kuna turisti plove 45 minuta po tzv. rajskoj stazi i razgledaju potonuli brod Biserka nedaleko od obale.

Brod “Mala Maris” iz Senja vodi 87 ljudi do grada Raba i Golog otoka. Nudi se doručak, ručak i piće te vodič za obilaske. Tko želi, može se i okupati. Cijeli brod po danu stoji 7500 kuna.

I na splitskoj Rivi desetak brodova čeka turiste za izlete na Šoltu, Zlatni rat, Drvenik ili u Modru špilju. Cijena je obično 100 eura.

Amerikanke Lianna, Sharon, Julia Ann i Noa platile su po 60 eura i bile su oduševljene izletom.

- Posjetile smo nekoliko otoka, kupale se na čistim plažama, obišle nekoliko mjesta i popile kavu s lokalnih ljudima. I mislimo da je to fer cijena za sve što smo doživjele - rekle su.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Kako reciklirati božićno drvce i pretvoriti ga u ukras za dom
ZA VALENTINOVO

Kako reciklirati božićno drvce i pretvoriti ga u ukras za dom

Na drvcima koja se kite za Valentinovo očekivano prevladavaju crvena i roza boja, a od ukrasa se koristi sve: od vate, božićnih kuglica, preko srca i ruža do šarenih ukrasa od slatkiša

14 genijalnijih trikova: Votka čisti madrac, a grejp kadu i WC
SUPER!

14 genijalnijih trikova: Votka čisti madrac, a grejp kadu i WC

Jastučnica će očistiti stropni ventilator, a uz nju prašina neće padati po cijeloj sobi, a kožni namještaj ne morate baciti već ga revitalizirajte pastom za cipele...
Trik kako lakše pronaći i spariti čarape koje ste izgubili u kući
VJEČNI PROBLEM

Trik kako lakše pronaći i spariti čarape koje ste izgubili u kući

Napravite ploču pa na nju vješajte čarape kojima se zagubio par. S vremenom će se na ploči naći oba para ili ćete negdje u kući naći jedan dok će vas drugi par čekati na zidu