Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Djevojka (20) izgorjela u autu, a suvozačica ima teške ozljede

None Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL 9

Fiat Punto šibenskih registracija izletio je s Jadranske magistrale nešto iza ponoći i zapalio se. Suvozačica (26) ispala je iz auta koji se kotrljalo niz provaliju, dok je vozačica poginula u autu koji je izgorio

U stravičnoj nesreći kod Primoštena noćas je poginula djevojka (20), javlja Šibenski portal

POGLEDAJTE VIDEO:

Fiat Punto šibenskih registracija nešto iza ponoći vozio se Jadranskom magistralom iz smjera Rogoznice prema Primoštenu i u jednom trenutku kod Marine Kremik automobil je izletio s ceste niz provaliju. 

Primošten: U prometnoj nesreći smrtno stradala djevojka | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kako se automobil kotrljao niz provaliju, suvozačica (26) je ispala iz vozila, dok je vozačica (20) poginula u automobilu koji je izgorio.

Primošten: U prometnoj nesreći smrtno stradala djevojka | Autor: Dusko Jaramaz/PIXSELL Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Kako doznajemo od Emilija Kalabrića, zamjenika županijske državne odvjetnice u Šibeniku, teško ozlijeđena djevojka je prevezena u šibenku Opću bolnicu gdje je noćas i operirana. Njezino stanje je stabilno. Djevojka je inače s područja Rogoznice.

Komentari (171)
  • Kad se samo sjetim da svaki roditelj prije no što dijete izadje iz kuće sto puta ponovi, vozi oprezno, pazi ovo , pazi ono a od njih samo vidiš ono odmahivanje rukom ili riječi ..hoću ne brini i svima poznato nisam više dijete da mi ponavljaš stotinu puta jedno te isto ! Nažalost koliko god ih učili i htjeli sačuvati od svih opasnosti na kraju ne možemo živjeti njihove žvote ! Sućut ovoj obitelji nastradale djevojke !

    9. 3. 2019,   09:08
  • Mi u Australiji od osnovne skole imamo po nekoliko predavanja i 'prakse' godisnje o sigurnosti u prometu, kao pjesaci, biciklisti, kasnije (srednja skola) motorciklisti i vozaci.. Kao pjesaci nas uce da gledamo u oba smjera prije nego sto prijedeno cestu, da koristimo oznacene pjesacke prelaze. Doslovno nas odvedu na krizanja i 'vjezbamo'. Kao bickilisti uce nas da nosimo kacige, koristimo oznacene staze, imamo i poligone.. Kad dodemo u srednju skolu predavanja postaju jos ozbiljnija, cak nam pokazuju snimke i slike teski prometnih nesreca.. Ne plase nas, nego nam pokusavaju objasniti koje su moguce posljedice objesne voznje i voznje pod utjecajem alkohola i opijata za vozaca i druge sudionike u prometu. I mogu reci da to ima pozitivan ucinak. Naravno, uvijek ima budala koji nece postivati prometna pravila i u Australiji, ali da se gine u prometu koliko ovdje u Hrvatskoj, to nikako.. A Australija ima gotovo 5 puta vise stanovnika nego Hrvatska.. Ucenje o sigurnosti u prometu bi se trebalo implementirati u hrvatsko skolstvo pod hitno!

    9. 3. 2019,   09:48
  • Strašno...Imam doma "friškog" vozača ...Stalno mu tupimo pazi,nemoj ovo,nemoj ono...jeza me hvata...

    9. 3. 2019,   09:20