Obavijesti

News

Komentari 69

Počele gužve: Prometni kolaps u Zagrebu, vozi se u kolonama

Počele gužve: Prometni kolaps u Zagrebu, vozi se u kolonama

Zbog prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici A3 nastala je kolona između čvorova Lučko i Buzin. Pojačan promet zbog produženog vikenda dodatno je pridonio stvaranju gužve

VIDEO

Policija je završila očevid prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici A3 između čvorova Lučko i Buzin. Zbog pojačanog prometa se stvorila i dugačka kolona.

Kako saznajemo od čitatelja, u Zagrebu se u isto vrijeme dogodilo nekoliko prometnih nesreća. Zbog toga je zakrčena Vukovarska ulica, ali stanje nije bolje ni na drugim gradskim prometnicama.

Prema podacima sa servisa Google Traffic u 16 sati, u Zagrebu se istovremeno dogodilo čak sedam sudara.

- Povodom blagdana Uskrsa pojačan promet očekujemo tijekom dana na gradskim prometnicama i obilaznicama, glavnim cestovnim pravcima uključujući autoceste A2 Zagreb-Macelj, A3 Bregana-Lipovac, A1 Zagreb-Split-Ploče, A6 Rijeka-Zagreb, Istarski ipsilon, Jadransku magistralu (DC8) na prilazima gradova i mjesta, te trajektnih luka i pristaništa, na graničnim prijelazima sa Slovenijom na ulasku u RH i BiH na izlasku iz RH, uz mogućnost povremenih zastoja i vožnje u koloni na dionicama cesta na kojima traju radovi - upozorava Hrvatski autoklub. 

Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, zbog sanacije mjesta požara na autobusu, promet se odvija jednom prometnom trakom u tunelu Čardak u smjeru Rijeke (zatvorena vozna prometna traka). 

Zbog prometne nesreće na autocesti A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Jankomir u smjeru Zagreba vozi se otežano. Pojačan je promet na autocesti A1 između naplate Lučko i čvora Bosiljevo u smjeru mora.

Zbog produženog vikenda, velike su prometne gužve u cijelom Zagrebu što pokazuje i Google karta:

Pazite na bicikliste, motocikliste...

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona na pojedinim državnim cestama bit će: 19. travnja od 15 do 23 sata, 20. travnja od 15 do 23 sata i 22. travnja od 14 do 23 sata. Zabrana se odnosi na državne ceste: DC8 (Jadranska magistrala), DC9 (Metković-Opuzen), DC21 (Kaštel-Kanfanar), DC66 (Pula-Labin-Opatija), DC23 (Žuta Lokva-Senj)...itd., ali na autocestama i na državnoj cesti DC1, zabrana nema.

Uz povoljne vremenske uvjete u prometu se očekuje veći broj biciklista, mopedista i motociklista. Vozače ostalih vozila upozoravamo da prilikom uključivanja u promet, prestrojavanja, pretjecanja, obilaženja, polukružnog okretanja ili skretanja pripaze upravo na ovu kategoriju sudionika u prometu te im ne oduzimaju prednost prolaska na raskrižjima. Bicikliste, mopediste i motocikliste također podsjećamo da poštuju prometne propise i ograničenja brzine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...
POTRAGA ZA DANKOM (2)

Policajac iz Bora priveden jer je odavao informacije o istrazi; Dankin otac bio na poligrafu...

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...