Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Izmislila da je trudna pa lagala da joj je dijete umrlo na porodu

None Foto:

Honduras: Rosa Castellanos Diaz je tvrdila da je trudna kako je dečko ne bi ostavio. Otišla je u bolnicu, a onda je nazvala dečka i rekla mu da je jedno dijete umrlo...

Rosa Castellanos Diaz, mlada žena iz Hondurasa je rekla svojem dečku Melvinu da je trudna i da će roditi blizance. U početku su joj svi vjerovali jer je izgledala kao trudnica i svima je pokazivala snimku ultrazvuka.

Prošli petak, Rosa je sjela u autobus i otišla u glavni grad Tegucigalpa kako bi tamo rodila u bolnici. Tijekom noći nazvala je Melvina i rekla mu da je jedno dijete umrlo, a da drugo mora ostati u bolnici na intenzivnoj njezi.

Naredni dan Rosa se vratila kući i donijela je mali lijes. Kada su obitelj i prijatelji tražili da ga otvori, Rosa je rekla da su ga zapečatili u bolnici i rekli da ga ne smije otvarati. Bdjenje je ipak održano i nakon toga su dijete pokopali. Melvin je bio toliko nesretan da su ga prijatelji morali pridržavati tijekom sprovoda.

Nakon sprovoda svi su se fokusirali na blizanca koji je navodno preživio. No nekim Melvinovim prijateljima cijela je Rosina priča bila jako sumnjiva i čudna. Sumnjali su da je izmislila trudnoću kako bi održala vezu. 

- Priča nije imala smisla. Po noći smo otišli na groblje i iskopali lijes. Kada smo ga otvorili u lijesu smo pronašli lutku - rekao je Ismael Mejia, Melvinov prijatelj.

Pozvali su policiju. Melvin je rekao da ne želi podići prijavu protiv Rose i zamolio je i policiju da to ne učine, piše OddityCentral. 

Komentari (14)
  • Dobro da nije ''breaking news''

    9. 8. 2018,   07:27
  • televisa presenta

    9. 8. 2018,   12:13
  • Pozoveš policiju zato da im kažeš: -Nemojte podići prijavu ?!? WTF?!?

    9. 8. 2018,   08:31