Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Iznad Jasmininog leša u škrinji je bio svinjski kare još iz 2002.

Istraga se, dok traje 30-dnevni istražni zatvor uhićenoj Smiljani Srnec, ubrzano od strane varaždinskog županijskog Državnog odvjetništva i policije, usmjerava na bitne svjedoke iz kruga bliže i dalje obitelji

Prvenstveno će, za pripremu optužnice protiv uhićene, ispitati i koristiti iskaz zaručnika Smiljanine starije kćeri Katarine. Upravo je on u subotu prijepodne zbog preuređenja u kući, dok Smiljana nije bila kod kuće, izvlačio, a navodno i izvukao zamrzivač potpuno iz kuće jer mu je smetao. Zamrzivač se, isključen iz struje počeo lagano otapati...

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

David, zaručnik starije Smiljanine kćeri, potom otvara poklopac zamrzivača, koji je pun vrećica s mesom. Na jednoj vrećici piše “svinjski kare 2002.”. Razmiče te vadi i druge vrećice s mesom i u jednom trenutku ostaje potpuno šokiran vidjevši ljudsku nogu! Tijelo je bilo zgurano glavom prema dnu zamrzivača.

POTVRDIO ZAMJENIK DRŽAVNOG ODVJETNIKA Smiljana je sad okrivljenica, a potvrđen i uzrok smrti sestre

Šokiran prizorom, odmah trči Katarini i govori što je vidio u zamrzivaču. Katarini odmah pozli. Odlaze do njezina ujaka po pomoć odvodeći im mlađu djecu i njima šokirani pričaju što su vidjeli.

A ujak, stariji čovjek sa zdravstvenim problemima, čuvši priču, odmah pada u nesvijest. Rođaci, točnije ujakova kći, odmah pozivaju Hitnu da pomogne čovjeku s pretrpljenim šokom. Medicinska sestra iz tima koji je pomagao susjedu, u subotu malo poslije podneva, zove policiju i prenosi im informaciju da se u zamrzivaču u kući obitelji Srnec nalazi žensko truplo.

ZATUKLA JU JE ZBOG NOVCA? Smiljana godinama uvjeravala obitelj da se čuje s Jasminom

Upravo će zaručnika Smiljanine kćeri, kćer Katarinu, pa i susjede, u vezi ovih okolnosti ispitati.

Ispitan bi još jednom navodno trebao biti i Smiljanin partner iz “dvijetisućitih”.

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, on je još prije 15-ak godina, tijekom prvog ispitivanja u policiji o okolnostima nestanka Jasmine Dominić, bio na poligrafskom ispitivanju, na koje je bio i pristao. Uredno je prošao uvodni takozvani uopćeni set pitanja. Međutim, kad su se ključna pitanja počela odnositi na njegova eventualna saznanja o nestanku Jasmine, on je doslovce potrgao poligrafske priključke na sebi!

MAJKA STIGLA U PALOVEC Jasmina je umrla od udaraca u glavu? Pokopat će je već sutra

Odmah prilikom uhićenja u subotu uvečer Smiljana je u čakovečkoj policiji bez prisutnosti odvjetnika rekla:

- Ja sam letvom ubila sestru i ugurala je u škrinju! Policajci, kako bi zadovoljili zakonsku formu iskaza, odmah je prekidaju i upozoravaju na potrebu zakonske forme davanja iskaza, međutim ona se kasnije “gasi” i počinje šutjeti, po preporuci svojeg branitelja.

NEUTJEŠNI TATA MARTIN Otac je vjerovao da je Jasmina pobjegla s vozačem kamiona...

Šupa u dvorištu kuće, koja je u subotu zapečaćena, bit će dodatno pretražena radi pokušaja pronalaska bilo čega što bi moglo imati veze s Jasmininim ubojstvom. Do sada, naime, nije pronađen baš nikakav konkretan materijalni dokaz da je Smiljana ubojica.

U međuvremenu, doznajemo, Smiljana iza rešetaka spava mirnim snom. Kažu da spava cijelu noć i ne budi se...

Komentari (98)
  • Mirno spava cijelu noc??? Cudna li cuda pa mirno je spavala skoro 20 godina, sto bi se sad nesto promijenilo?

    21. 2. 2019,   19:08
  • Samo me zanima, sta i ako se dogodi da je oslobode optuzbi, je li bi se ona vratila u selo i nastavila sa zivotom kao da se nista nije dogodilo?? Ili??

    21. 2. 2019,   19:41
  • Eto kako je zakon napisan (za kriminalce).....Žena priznaje ubojstvo, policija ju mora zaustaviti i upoznat s pravima, dolazi odvjetnik i savjetuje ju da se brani šutnjom...i sad se jeb

    21. 2. 2019,   18:44