Obavijesti

Promo sadržaj

Izračunajte točnu količinu mesa uz Roštilj kalkulator

Izračunajte točnu količinu mesa  uz Roštilj kalkulator
4

Inovativna aplikacija iz Volim-meso.hr kuhinje omogućuje korisniku da bilo kad i bilo gdje izračuna točnu količinu mesa potrebnu za pripremu roštilja. Tri klika i spremni ste za kupovinu!

"Koliko nam mesa treba?", pitanje je koje se nebrojeno puta zapitao svaki organizator roštilja. Koliko će biti ljudi, koliko ih jede ćevape, a koliko vratinu, koliko treba kruha, a koliko povrća?  
Ako volite roštiljati, ali ne volite računati – ne brinite! Portal Volim-meso.hr za svoje je čitatelje i dokazane ljubitelje roštilja pripremio interaktivan i jednostavan „Roštilj kalkulator“.

Lista za kupovinu uvijek pri ruci

Sve što vi trebate napraviti je unijeti broj muškaraca, žena i djece koji će biti na roštilju, označiti koje meso više preferiraju te dodati priloge. Napredni algoritam „roštilj kalkulatora“ potom će zagrijati svoje kodove i u tren oka vam isporučiti listu za kupovinu. Na predloženoj listi koju možete pogledati na zaslonu, preuzeti u .pdf formatu ili isprintati, nalaze se najbolji Volim roštilj proizvodi iz PIK Vrbovca - ćevapi, pljeskavice, ražnjići, kobasice i mnogi drugi. Aplikacija će vas za svaki slučaj podsjetiti i na vrlo važnu stvar za svaki dobar roštilj – piće!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Roštilj kalkulator funkcionira na računalima, tabletima i – mobilnim uređajima. Ako ste već u dućanu ili je došlo do promjene u zadnji čas, ne brinite, posjetite Roštilj kalkulator i spremni ste.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.