Obavijesti

News

Komentari 79

Slomio mu kosti lica: HDZ-ovac više nije član uprave HOPS-a

Slomio mu kosti lica: HDZ-ovac više nije član uprave HOPS-a
1

Modrić je prije tjedan dana udario mladića na zagrebačkom Vrbiku, nakon što je mladić pokušao prijeći cestu na pješačkom prijelazu. Nije ga propustio

VIDEO

Nadzorni odbor Hrvatskog operatora prijenosnog sustava (HOPS) u petak je na sjednici donio prijedlog odluke o opozivu HDZ-ovog Ivice Modrića, člana Uprave HOPS-a, nakon što je u medijima objavljeno da je prije tjedan dana u Zagrebu teško ozlijedio 32-godišnjeg mladića zbog čega se provodi kriminalističko istraživanje. 

"Imenovani član Uprave HOPS-a opoziva se s mjesta člana Uprave Društva zbog kršenja obveza iz radnog odnosa narušavanjem poslovnog ugleda Društva neprimjerenim ponašanjem i sudjelovanjem u fizičkom obračunu koje je rezultiralo teškom tjelesnom ozljedom druge strane", stoji u priopćenju HOPS-a, a prijedlog Odluke dostavljen je Hrvatskoj energetskoj regulatornoj agenciji (HERA-i).

Nokaut HDZ-ovca: 'Ušao je u auto i ostavio krvavog mladića'
Nokaut HDZ-ovca: 'Ušao je u  auto i ostavio krvavog mladića'

HOPS je jedini operator elektroenergetskog prijenosnog sustava u Hrvatskoj i vlasnik je cjelokupne hrvatske prijenosne mreže te posjeduje dozvolu za obavljanje energetske djelatnosti prijenosa električne energije kao regulirane javne usluge. 

Modrić je, po pisanju portala, prije tjedan dana udario mladića na zagrebačkom Vrbiku, nakon što je mladić pokušao prijeći cestu na pješačkom prijelazu.  Modrić, koji je upravljao automobilom, mladića nije propustio, već je projurio pored njega. Mladić je zatim rukom udario prtljažnik Modrićeva automobila, na što je Modrić izašao iz auta, zaprijetio mladiću i udario ga šakom u glavu, navodi Index.

HDZ ga je suspendirao: Udario me šakom i slomio mi kosti lica
HDZ ga je suspendirao: Udario me šakom i slomio mi kosti lica

Mladić je, po pisanju portala, pretrpio četiri frakture kostiju lica i trenutno se još uvijek nalazi u bolnici u zagrebačkoj Dubravi.

Zagrebačka policija potvrdila je da provodi kriminalističko istraživanje o incidentu koji se dogodio 28. ožujka, a HDZ je Modrića, člana osječkog HDZ-a, u četvrtak do daljnjega suspendirao sa svih stranačkih dužnosti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 79
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.