Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tolušić i Žalac neraspoloženi: 'Mogu li proći, sve sam rekao'

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL 2

Svi su ministri u kontaktu s premijerom pa vjerujem da svoj stav zauzimaju prema tom razgovoru.  Jako je puno špekulacija u javnom prostoru koje ne odgovaraju stvarnom stanju, kaže Bačić

Sjednica Užeg kabineta je završila, a u Banske dvore stigli su i predsjednik Sabora i glavni tajnik HDZ-a, Gordan Jandroković, te predsjednik Kluba HDZ-a, Branko Bačić. 

- Nadam se da bi sjednica Sabora mogla biti do kraja tjedna - poručio je Bačić.

Istaknuo je kako u medijima izlazi jako puno špekulacija.

- Svi su ministri u kontaktu s premijerom pa vjerujem da svoj stav zauzimaju prema tom razgovoru.  Jako je puno špekulacija u javnom prostoru koje ne odgovaraju stvarnom stanju. Treba pustiti premijera da to riješi sa suradnicima i koalicijskim partnerima. Do rekonstrukcije će doći valjda brzo - rekao je.

Zagreb: U kampusu Borongaj držan panel "Europa jednakih mogućnosti za pacijente s rakom pluća" KUJUNDŽIĆ 'POLUDIO' NA NOVINARE: 'Ne znate filozofiju, što ću vam odgovarati, niste obrazovani...'

Odmah po završetku Užeg kabineta, svi ministri i tajnici su napustili zgradu Vlade, no ministrica Gabrijela Žalac i ministar Tomislav Tolušić još su ostali.

Požurili u automobile

Nakon sat vremena od završetka sjednice Užeg kabineta, jedan za drugim su iz Vlade izašli i ministrica Žalac i ministar Tolušić. Njih dvoje se sve glasnije spominju kao oni kojima bi premijer Plenković mogao zahvaliti na suradnji. Neraspoloženi za razgovor s novinarima, samo su požurili u svoje aute bez komentara odlaze li iz Vlade.

- Mogu li proći? Sve sam vam rekao - poručio je kratko Tolušić.

 

Komentari (31)
  • hahahaaaa .... ono su ipak bile njegove cipele

    17. 7. 2019,   13:50
  • Žalac,di su milijuni dati firmi s jednim zaposlenim?

    17. 7. 2019,   13:41
  • Mjenjajte " Selektora " on je birao nesposobnu i korumpiranu Vladu i treba snositi sankcije .

    17. 7. 2019,   13:19