Obavijesti

News

Komentari 146

Jadranka Kosor: Nadam se da moj rad neće obrisati spužvom

Jadranka Kosor: Nadam se da moj rad neće obrisati spužvom
1

Časno i pošteno sam radila, imam rezultate i stranku nisam osramotila, kaže Kosor. Navodno se ipak neće odlučivati o njezinoj funkciji potpredsjednice Sabora

VIDEO

Jadranka Kosor još je jednom, prije Predsjedništva HDZ-a, na kojem bi se moglo raspravljati o tome ostaje li potpredsjednica Sabora ili ne, ponovila sve svoje zasluge u stranci te istaknula kako se nada da stranački kolege neće njezin rad izbrisati spužvom. 

- Činjenica, koju nitko ne može zanijekati i izbrisati, jest da sam bila predsjednica i stranke i Vlade u najtežim uvjetima, da sam časno i pošteno radila svoj posao, da imam rezultate i da nisam svoju stranku osramotila - pohvalila se Kosor te dodala kako bi ruku protiv nje na Predsjedništvu mogli dići isti oni ljudi, koji su digli ruku za nju odnosno predložili je za potpredsjednicu Sabora. 

- I gospodin Karamarko, i gospodin Milijan Brkić i gospodin Kalmeta i svi drugi - nabrajala je još uvijek potpredsjednica Sabora, koja je na raspravi u četvrtak prvi puta predsjedala Saborom. 

'Bilo mi je jako lijepo predsjedavati Saborom'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Bilo je jako lijepo prvi puta predsjedavati i pokušavala sam smiriti neke strasti, doživjeti u jednom trenutku pljesak svih zastupnika, s lijeve i s desne strane, za način na koji sam razrješavala neke situacije. To se može kada imate određenog političkog iskustva, ja ga imam i vjerujem da će se to prepoznati. A ako se ne bude prepoznalo onda ćemo otvoriti novu stranicu - zaključila je Kosor te dodala kao nije razmišljala o odlasku iz stranke te da joj je žao što je njezin vjerni kolega Salapić napustio HDZ. 

Vješto izbjegla pitanje o pomirenju Karamarka i Šeksa

Odgovor na novinarsko pitanje je li Šeks otoplio odnose s Karamarkom te može li prokomentirati Karamarkovu izjavu da je Šeks jedan od najboljih saborskih zanatlija vješto je izbjegla, još jednom pohvalivši sebe. 

- Gospodin Šeks svakako jest jedan od dugogodišnjih zastupnika, a ja sam bila predsjednica stranke i predsjednica Vlade i ni na koji način nisam svoju stranku osramotila i sve što sam radila bilo je na dobrobit HDZ-a i Hrvatske - skrenula je Kosor s teme.

Sudbina Kosor ipak nije tema na Predsjedništvu HDZ-a

Kako neslužbeno doznajemo, navodno se danas ipak neće odlučivati o sudbini Jadranke Kosor kao potpredsjednice Sabora.

Silvana Oruč Ivoš nova glasnogovornica HDZ-a

Očekuje se kako će Predsjedništvo HDZ-a danas imenovati novu glasnogovornicu stranke. Sunčanu Glavak, koja je do sada bila na toj funkciji, zamijenit će Silvana Oruč Ivoš, dosadašnja dugogodišnja novinarka Vjesnika.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 146
VIDEO

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'
UŽIVO: REZULTATI IZBORA

Penava: 'Znam s kim nećemo razgovarati'; Grmoja: 'Nećemo Milanovića za premijera'

Izbori su iza nas, obrađeni su svi glasovi, a sada kreće političko nadmudrivanje. Tko će s kime koalirati i stvoriti većinu...

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef
IZBORNA NOĆ U MOSTU

Marija Selak skinula štikle, Bulj pokidao narukvicu, Petrov pao u drugi plan - više neće biti šef

Božo Petrov došao je nešto prije 19 sati, ali je netragom nestao, pričalo se da je otišao kući oko 22 sata. Ipak, zvali su ga nazad. Ubrzo više neće biti predsjednik i Most traži novog šefa stranke
Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...
KOMENTAR BORISA RAŠETE

Domovinski pokret u rukama drži ključeve nove Vlade, ali...

Plus+ Birači nisu previše kaznili HDZ ni za brojne afere, niti za Lex AP, ni za Turudića. Naprotiv, uz ovako visoku izlaznost njihova politika dobila je legitimaciju. A za nastavak vladavine trebat će im solidna trgovačka vještina