Obavijesti

News

Komentari 116

'Jako nam je hladno, nemamo ni deku, jedemo kod prijatelja'

Jako nam je hladno, a ja sam dobila bronhitis od hladnoće. U autu spavamo već tri dana. Imam visoku temperaturu i umor me savladao, kaže Duška Perković

VIDEO

Uz nju, u malom Renaultu ispred njihove kuće u Biogradu spavaju njezin sin Mario i suprug Željko te kujica Clea.

Podsjetimo, Željko je ostao u četvrtak zazidan u kući zbog sudske odluke da se ulazna vrata moraju zazidati. Duška kaže da cijelu noć provedu u autu, ali ne uspiju ni oka sklopiti.

POGLEDAJTE VIDEO VIJESTI:

Pokretanje videa...

01:20

- To vam je sve ništa. Svatko je na svojem sjedalu, ne znam jesam li sve skupa spavala 20 minuta. Nemamo ni deka kako bismo se pokrili - kaže Duška i dodaje da jutarnju higijenu obavljaju kod susjede koja im je ustupila svoj toalet. Ne mogu se ni tuširati, kaže, nego se brišu dječjim maramicama.

Nakon što joj je supruga Hitna odvezla u bolnicu, uskoro su ga otpustili jer, kaže Duška, iako je u teškom psihičkom stanju, nije suicidalan, a u utorak imaju sastanak i s novim odvjetnikom Borisom Radmanom, pa su im liječnici izašli u susret.

Sin Mario je, kaže, otišao nakratko kod prijatelja kako bi malo prilegao. Iako im je teško provoditi noći u hladnom autu, kaže da joj je neugodno tražiti pomoć od susjeda i prijatelja jer ne žele nikome biti na teret. Balkon im je, kaže, visok osam metara pa ne mogu naći takve ljestve.

- Tek ovu treću noć sam počela osjećati jaki umor. Ne znam kako dalje, ali nemamo izbora - umorno će Duška.

Iako jedu kod susjeda, neugodno im je pa dosta obroka jedu vani. Nakon što su joj supruga i kujicu Cleu vatrogasci u subotu spustili s drugog kata kuće, balkonska vrata su ostala otvorena jer se ne mogu zatvoriti izvana.

U nedjelju je padala kiša pa Duška strahuje kako im je sve mokro.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 116
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.