Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jako nevrijeme poplavilo kuće, mještani ogorčeni: 'Pa dokle?!'

None Foto: Požega.eu 5

Najgore je u mjestu Mala Velika gdje su uslijed jakog nevremena u ponedjeljak navečer oborinske vode prodrile u domove. Ljudima katastrofu pokušavaju ublažiti vatrogasci s pumpama

Područje oko Velike nedaleko od Požege u ponedjeljak oko 19 sati pogodilo je jako nevrijeme uslijed kojeg su se oborinske vode izlile iz kanala i poplavile domove, javlja pozega.eu.

Najgore je stanje u mjestu Mala Velika gdje je voda prodrla u domove ljudi u tri ulice. Pripadnici lokalnog DVD-a kao i DVD-a Kaptol te JVP Požeško-slavonske županije su na terenu te ljudima pokušavaju pomoći ispumpavanjem vode iz prostorija. 

Foto: Požega.eu

Stanovnici Velike i okolice su ogorčeni jer im se sa svakom jačom kišom ponavlja isti crni scenarij i poplava je neizbježna. 

- Upozoravamo godinama na probleme s oborinskim vodama, ali nitko ništa ne poduzima. Tko će nama sad sanirati ove štete? - pitaju se. 

Foto: Požega.eu

Oborinske vode uslijed jake kiše zaprijetile su i kućama u mjestu Kunovci, no za sada opasnosti nema.

Komentari (33)
  • Dok god budete glasali za HDZSDP.

    3. 9. 2018,   22:36
  • Ništa bolje ni u Belišću , cijeli centar pliva , podrumi puni vode , kanalizacija još iz NDH , STRAŠNO !

    3. 9. 2018,   23:43
  • Kada počnete svi čistiti kanale pred svojim kučama onda čete i manje biti poplavljeni, te kada natjerate gradske vlasti da odrade svoj dio posla za koji su dobro plaćeni.

    4. 9. 2018,   06:52