Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Jako se veselim što ću imati prilike raskrinkati laži Mosta"

None Foto: Patrik Macek/PIXSELL

POVJERENSTVO ZA AGROKOR Vladimir Šeks Mostovce Grmoju i Božu Petrova optužuje za laži te poručuje kako će dokumentirano to i dokazati

Jako se veselim dolasku na Istražno povjerenstvo gdje će se konačno raskrinkati klevetnička kampanja političkog tajnika Mosta Nikole Grmoje koji uporno nastoji prikazati vladu kojoj sam ja 1994. godine bio potpredsjednik da je štitila kriminal, rekao nam je jučer HDZ-ov doajen Vladimir Šeks, koji će ipak morati svjedočiti pred Povjerenstvom za Agrokor.

Naime, iako je parlamentarna većina nedavno odbila prijedlog oporbe da on, kao bivši državni odvjetnik i potpredsjednik vlade, dođe svjedočiti o Agrokoru, u četvrtak su ipak taj prijedlog prihvatili. Šeks ne krije zadovoljstvo takvom odlukom. Mostovce Grmoju i Božu Petrova optužuje za laži te poručuje kako će dokumentirano to i dokazati.

- Grmoja stvara obmanu i mene optužuje da sam ja zataškao izvješće financijske policije o nenamjenskom korištenjem kredita Agrokora koje mi je predano kad sam bio potpredsjednik vlade. A ja sam to izvješće proslijedio glavnom državnom odvjetniku da postupa i izvijesti me o tome što je poduzeto te o tome postoji dokument. Petrov i Grmoja se hvataju za slamku, sa zadovoljstvom ću raskrinkati njihove laži - poručio je Šeks.

Komentari (69)
  • E, moj Šeks...ko te ne zna...skupo bi te platio. Dakle, naravno da nećeš na Povjerenstvo. Definitivno znaš da će do srijede - četvrtkabit potvrđena optužnica protiv Todorića, a onda se Povjerenstvo gasi. Evo, zapisat ću vrijeme i datum ovog komentara, pa ćemo se ''čut'' drugi tjedan. Usput...nije predmet propitivanja samo ova prijava...nadam se da će te pitat još ''puno lipih stvari''. I Škegro tvrdi kako je blamirao ''istražitelje''....ali zaboravlja da su neki od nas gledali prijenos ispitivanja.

    18. 11. 2017,   13:14
  • Veseliš se zato šta znaš da se povjerenstvo gasi i da se podiže optužnica protiv Todorića, ....Mostovci su tebe doveli pred zid i sad u nedostatku argumenata da nije tako koristiš snagu političke moći i represije jedino oružje hadezejaca jer pameti baš i nemaju..

    18. 11. 2017,   13:25
  • Da su ti obrazi crveni od srama, a ne od nečeg drugog odavno se ne bi javljao.

    18. 11. 2017,   14:07