Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Jamnica vas vodi na Advent: Prijavite se i testirajte delicije

None Foto:

Jamnica vas i ove godine vodi na Advent u Zagrebu. Časti vas slanim i slatkim specijalitetima s adventskih kućica, a na vama je samo da ih komentirate. Prijavite se do 23. studenog!

Što se apsolutno mora probati na Adventu u Zagrebu i koje se kućice obavezno moraju obići? Odgovor na to pitanje drugu godinu zaredom ponudit će Jamnica. Iza naše najpoznatije prirodne gazirane mineralne vode velika je i važna godina – obilježava se točno 190 godina tradicije brenda – pa će Advent u Zagrebu biti kruna na sve ovogodišnje aktivnosti. 

A upravo ste vi pozvani sudjelovati i uživati uz Jamnicu ovog prosinca. Naime, Jamnica će povesti ljude iz čitave Hrvatske u obilazak adventskih kućica. Njihov zadatak, odnosno vaš, ako se prijavite, bit će uživati u slanoj i slatkoj adventskoj ponudi i zauzvrat dati samo par komentara na kušane burgere, kobasice, germknedle, fritule i ostale specijalitete. 

Prijavite se i postanite Jamnica gastro istraživač 

Želite li da vas Jamnica počasti ponudom s adventskih kućica, sad je pravi trenutak da se prijavite. Sve što trebate napraviti jest otići na Jamnica web stranicu, odabrati datum i gastro turu na koju želite ići te potom napisati kratki razlog zašto bi baš vas Jamnica povela na Advent koji je triput proglašen najboljim u Europi. 

S obzirom na slavljeničku godinu, koja je obilježena i posebnim retro edicijama Jamnica etiketa, replikama onih koje su se pojavljivale kroz povijest dugu 190 godina, Jamnica ove godine na ture vodi čak 20 ljudi. Bit će ukupno četiri gastro ture u četiri dana, odnosno vodit će četiri grupe ljudi. Dvije na „slatku“ turu gdje se kuša i isprobava sve što je slatko u ponudi, i dvije na „slanu“ turu gdje se pak kušaju mesni specijaliteti. 

Niste iz Zagreba? Nema veze

U svakoj turi bit će 5 ljudi koji sa sobom mogu povesti i jednu osobu u pratnju. Jamnica se pobrinula i za one koji nisu iz Zagreba. U prijavi navedite i svoju adresu, a onima koji će biti odabrani, uključujući i njihovu pratnju, Jamnica je osigurala put i noćenje u Zagrebu. 

Isprobajte, ocijenite, pomozite drugima 

Svrha ovih tura je dobiti realne „recenzije“, odnosno komentare na adventsku ponudu, napisane iz vaših komentara i vaših doživljaja. Jamnica upravo vas stavlja u poziciju osobe koja će svojim mišljenjima i dojmovima pomoći drugim gostima Adventa da nikako ne propuste odlične kućice i odlične ponude. 

Uz vas će na turama hodati i fotoreporteri i novinari koji će zabilježiti vaše komentare i pretvoriti ih u recenzije i vodiče. To je, kako navode, vaš jedini zadatak. Što čekate? Kliknite na Jamnica web stranicu i prijavite se do 23. studenog. Sretno!

Tema: Promo sadržaj