Obavijesti

News

Komentari 23

Andrej Plenković: Različitosti spajaju i obogaćuju zajednicu

Andrej Plenković: Različitosti spajaju i obogaćuju zajednicu
1

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu je uputio čestitku vjernicama i vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru

VIDEO

Predsjednik Vlade Andrej Plenković u subotu je uputio čestitku vjernicama i vjernicima koji Božić slave prema julijanskom kalendaru te naglasio da različitosti spajaju i obogaćuju svaku zajednicu.

"Ohrabreni duhom Božića podsjetimo se na to da različitosti spajaju i obogaćuju svaku zajednicu. Vrijednosti ljubavi i tolerancije upućuju nas na to da međusobnim razumijevanjem, poštovanjem i zajedničkim djelovanjem pridonosimo uključivom i naprednom društvu na dobrobit svih građanki i građana naše domovine.

Želim vam još jednom od srca radostan i blagoslovljen Božić, da ga provedete u dobrom zdravlju i miru, u društvu vaših obitelji i najbližih.

Mir Božji, Hristos se rodi!", napisao je premijer Plenković u čestitki te u ime Vlade i osobno, svim vjernicama i vjernicima pravoslavne vjeroispovijesti najiskrenije čestitao veliki kršćanski blagdan mira, nade i zajedništva.

Jandroković: Neka nam ozračje Božića podari više zajedništva

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u subotu je uputio čestitku svim vjernicima koji slave Božić po julijanskom kalendaru u svoje osobno i u ime zastupnica i zastupnika u Hrvatskom saboru te poželio da ozračje Božića podari svima više zajedništva i odlučnosti te suradnje, dijaloga i tolerancije u društvu.

"Božić je najradosniji dan u godini za sve kršćane. Dan koji slavi vjeru, nadu i život te koji svim vjernicima daje snagu i optimizam ohrabrujući ih na njihovom životnom putu. Želim vam da ovaj radosni blagdan provedete u zajedništvu sa svojim obiteljima i bližnjima te u obostranom razumijevanju i solidarnosti.

Neka nam svima ozračje Božića podari više zajedništva i odlučnosti kako bi u duhu suradnje, dijaloga i tolerancije u društvu gradili dalje našu domovinu kao prosperitetnu zemlju za sve naše građane.

Mir Božji – Hristos se rodi!", napisao je Jandroković u čestitki te svim vjernicima pravoslavne vjere koji slave Božić po julijanskom kalendaru uputio iskrene čestitke u ime zastupnica i zastupnika Hrvatskoga sabora i osobno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 23
VIDEO

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?
IZ MINUTE U MINUTU

Izvor iz HDZ-a: Sve je vrlo blizu dogovora s DP-om. Vučemilović i Pavliček će dati podršku?

Prošlo je tjedan dana od parlamentarnih izbora, ali i dalje nitko nije skupio 76 ruku i formirao većinu. Kreću ozbiljni pregovori

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!
ČESTITKE!

Osvojen je Eurojackpot od 120 milijuna eura. Dva vrijedna dobitka idu i u Hrvatsku!

Vrijedni dobici odlaze igračima Hrvatske Lutrije iz Osijeka i s otoka Krk
VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i  Hrvatsku...
NEVJEROJATNO

VIDEO Pogledajte nebo iznad Grčke! Ovaj fenomen uskoro bi mogao pogoditi i Hrvatsku...

ATENA, GRČKA Jaki vjetrovi donijeli su saharski pijesak koji je prekrio dijelove Grčke, među njima i glavni grad Atenu. Kažu kako je to jedan od najgorih slučajeva koje vežu za pustinjski pijesak u šest godina. Prema projekcijama Copernicusa, ova meteorološka pojava mogla bi pogoditi Hrvatsku krajem mjeseca