Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Javila se dobitnica: Hrvatska lutrija čeka da dođe po dobitak

None Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL 6

Multimilijunašici iz Zagreba, o kojoj već danima šuška cijela Hrvatska, 20. siječnja na račun će sjesti 105 milijuna kuna. S HL-om komunicira poput tajnog agenta

Primila sam Vašu poruku, kratko se obratila multimilijunašica Hrvatskoj lutriji šest dana nakon izvlačenja Eurojackpota.

Zagrepčanka koja s nestrpljenjem čeka 20. siječnja, kada će joj na račun sjesti 105 milijuna kuna, s HL-om komunicira poput tajnog agenta. Nema poziva, čak ni od 30 sekundi, samo kratka poruka. Očito je u strahu da joj se ne dozna identitet pa da za njom ne nastane potjera znanih i neznanih. U ova krizna vremena mogla bi se ispisati poduža lista onih koji vape za pomoći, a koji bi joj se rado javili. Svoj mir za sada dobro čuva. Iz Hrvatske lutrije kažu da su njezin odgovor također čekali s nestrpljenjem jer se još nije sleglo uzbuđenje što je Eurojackpot od gotovo 132 milijuna kuna otišao upravo u Hrvatsku.

Za dva dana novac iz 14 zemalja slit će se na račun Lutrije

- Dobitnica je poruku poslala preko našeg sustava gdje je i prijavljena kao igračica i gdje je sa samo jednom uplatom od 15 kuna, koju je prvi put odigrala internetom, osvojila ovaj dobitak. Ako iskaže želju da neke informacije podijeli s javnošću, svakako ćemo se oglasiti - rekli su iz HL-a.

Za dva dana novac iz 14 zemalja slit će se na račun Lutrije. Istog trena Ministarstvu financija sjeda 26 milijuna kuna poreza.

Komentari (234)
  • ne razumijem čemu ovakvi lažni ispadi HL... dobro oni znaju tko je dobitnica ako je dobitak uplaćen putem neta.... pa prilikom registracije jedino kaj ne moraš napisat je porođajna težina.... delate bedake od ljudi ovakvim pristupom

    18. 1. 2014,   14:37
  • ahaaaa, zato je moja susjeda čudna u zadnje vrijeme... prije je nisi mogao otjerati sa ulice u kuću i nisi je mogao ušutkati, a sada niti je vidim niti je čujem... morat ću joj odnijeti kolač da ispitam situaciju

    18. 1. 2014,   14:18
  • da sam ja dobio te novce ne bi govorio nikom ali oni koji me poznaju bi vjerojatno saznali. novce bi me tražili svi ali ja ih ne bi dao nikome osim najbližima ali stvarno najbližima u životu. dao bi nešto i u humanitarne svrhe ali onima kojima stvarno treba, a ne raznim glupim udrugama. na poslu bi dao otkaz, to se podrazumijeva i jedino to s poslom je opasnost da se izdam da sam dobitnik jer mislim da ne bi izdržao i da bi šefa i onu kravu koja mu se uvlači u dupe poslao znate već kud.

    18. 1. 2014,   15:19