Obavijesti

News

Komentari 463

Javila se nestala Danijela: 'Ne brinite se, živa sam i zdrava'

Javila se nestala Danijela: 'Ne brinite se, živa sam i zdrava'
6

Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme, rekla je svojoj majci Danijela Janković Hrnčić (24), za kojom se traga od petka kada je zadnji put viđena u Donjem Stupniku kod Zagreba

VIDEO

Mama, ja sam živa i zdrava. Ne brinite za mene, poljubite moju kćer. Nisam otišla zbog nje. Zašto sam otišla reći ću kad dođe vrijeme. Javit ću se dok se malo sredim, rekla je svojoj majci Danijela Janković Hrnčić (24), za kojom se traga od petka kada je zadnji put viđena u Donjem Stupniku kod Zagreba. Majka je odmah sve prenijela Danijelinom suprugu Husi Hrnčiću (32) koji od dana nestanka ne može doći k sebi. Danijela je majci kazala da je Njemačkoj, ali joj nije rekla u kojem gradu. Majka je obavijestila policiju.

Husina supruga Danijela Janković Hrnčić (24) nestala je u petak prije podneva. Otišla je iz obiteljske kuće u Donjem Stupniku kraj Zagreba po nalaze kod liječnika i od tada joj se gubi trag. Mobitel je ugašen, automobil nitko nije vidio.

'Bez nje ništa nema smisla. Mi smo jedno, kucali smo skupa...'

- Ona je moja jedina ljubav. Bez nje ništa nema smisla, samo želim znati da je dobro, rekao nam je Huse u četvrtak poslijepodne, dok se još nije znalo gdje je Danijela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Toliko malo stvari iz ormara fali da ne mogu ni vidjeti što fali. Jedan par štikli, ali uvijek je jedne štikle imala u autu - govori Hrnčić.

On i Danijela upoznali su se prije deset godina i od tada su nerazdvojni. Prije šest godina su se vjenčali, a danas imaju petogodišnju kćer.

'Živjeli smo jako sretno'

- Ranije sam znao imati ljubomorne ispade. Prije dvije godine postalo je jasno da ću je takvim ponašanjem izgubiti i odnos nam se potpuno promijenio. I danas doista funkcioniramo odlično. Kad Danijela otiđe, ja ne zivkam i ne ispitujem. Imamo odnos pun povjerenja i ljubavi - objašnjava Huse.

Danijela je zaposlena u trgovačkom centru u Donjem Stupniku. Huse ne vjeruje da je Danijela našla nekoga zbog koga bi ga napustila, ni da bi svojevoljno otišla i napustila kćer.

Huse se u Hrvatsku doselio prije 12 godina iz BiH. U siječnju je Danijeli kupio VW Golf. Tim je autom u petak otišla od doma.

- Mi smo jedan život, mi smo kucali skupa. Ona je moja princeza. Sve sam radio da Danijela bude sretna - neutješan je Husa.

U utorak, tri dana prije nego što je Danijela nestala, Hrnčići su otišli u Trogir kod njezine majke. Srijedu su proveli kupajući se te su u četvrtak rano izjutra krenuli nazad za Stupnik. Kćer su ostavili kod njezine majke na nekoliko dana. I dalje je tamo. U četvrtak im je dan bio uobičajen. Oboje su radili popodne, zajedno su otišli na posao i zajedno se vratili. U petak je Huse radio ujutro te je oko 8.30 zvao Danijelu, koja mu je rekla da suši kosu. Kad ju je nakon sat vremena nazvao, rekla je da je na bankomatu i da ide kod liječnika. Želeći da čuje kakvi su bili nalazi, nazvao ju je još jednom oko 10.30. Tad je mobitel već bio isključen.

- Poslije dva sata zvao sam doma, no nije se vratila kući. Pozvao sam potom Hitnu i policiju. Kad joj je počelo radno vrijeme, nazvao sam trgovački centar, da vidim je li se pojavila - govori Huse.

Malena je s Danijelinom majkom na moru, ali joj nitko nije rekao joj se majka vodila kao nestala.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 463
VIDEO

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju
POSTIZBORNI PREGOVORI

Žestoke reakcije na Ustavni sud, Benčić: To je udar; Milanović je najavio svoju konferenciju

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1