Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Javila se u eter i šokirala: 'Kad sam bila mala silovao me brat'

None Foto: Screenshot/YouTube/Dobro jutro - Jovana&Srđan

Srbija: Žena se javila u emisiju TV Pinka i rekla da su njezini roditelji znali da ju je brat napadao. Rekla je da nisu ništa napravili: 'To mi je upropastilo život...'

Brat me silovao kada sam bila mala, imala sam šest godina, on je imao 17, 18 godina. Danas još živim s tim, to mi je upropastilo život, ispričala je u ponedjeljak gledateljica Jutarnjeg programa TV Pink. Tema današnje emisije bio je incest.

Pravu buru u Srbiji je ovih dana podigao novinski članak u kojem je objavljeno da incest nije kažnjiv ako su obje osobe punoljetne. O tome su voditelji razgovarali s odvjetnikom. U emisiju se onda javila žena koja je ispričala svoju stravičnu priču. Rekla je da ju je silovao brat i da su njihovi roditelji za to znali. 

- Oni su znali, ali su šutjeli, željeli su ga zaštititi. Ja sam bila dijete i nisam znala što napraviti. Roditelji su mi danas mrtvi, ali ja sam nastavila živjeti s tim. I dalje snosim posljedice. Muž me ostavio kada je saznao za ovo - rekla je žena. Kasnije je otišla od kuće i ne znam gdje joj je brat niti da li je živ. Danas ide kod psihologa, ali kaže da joj oni nisu puno pomogli.

- Samo mi daju tablete, ali to nije rješenje - rekla je žena i dodala kako ne može imati djecu te da se nije ni mogla školovati jer joj to roditelji nisu dali.

U emisiju se uključila da bi poslala poruku ženama da ne šute i trpe ako se nađu u sličnoj situaciji.

- Želim ženama reći da ništa ne trpe. Ne želim da itko ispašta, ja sam se sada uključila u program jer sam imala potrebu podijeliti ono kroz što sam prošla - rekla je žena koja danas ima 39 godina.

Na pitanje voditelja može li ona danas prijaviti taj zločin, odvjetnik je rekao da ne može jer je nastupila zastara. 

Komentari (67)
  • Muž ju ostavio, kada je čuo da je kao dijete silovana??? Roditelji joj nisu dali da ide u školu? Pa jesu li ovo vijesti iz Pakistana, Indije ili koje vukojebine???

    13. 2. 2017,   21:34
  • Mene recimo zanima,da li je Pink kao jedna dobrostojeća tv kuća,koja se bavi ovakvim i socijalnim i svakakvim srodnim temama uzela podatke te žene i pomogla joj ili je božićno vrijeme prošlo pa je zakasnila malo s pozivom? Žena je pred suicidom i bilo bi to nešto predivno od njih

    13. 2. 2017,   22:18
  • Zar je moguce da se ovde pojedini nasladjuju na ovu vest,uzas?!

    13. 2. 2017,   21:57