Obavijesti

News

Komentari 67

Javila se u eter i šokirala: 'Kad sam bila mala silovao me brat'

Javila se u eter i šokirala: 'Kad sam bila mala silovao me brat'
1

Srbija: Žena se javila u emisiju TV Pinka i rekla da su njezini roditelji znali da ju je brat napadao. Rekla je da nisu ništa napravili: 'To mi je upropastilo život...'

VIDEO

Brat me silovao kada sam bila mala, imala sam šest godina, on je imao 17, 18 godina. Danas još živim s tim, to mi je upropastilo život, ispričala je u ponedjeljak gledateljica Jutarnjeg programa TV Pink. Tema današnje emisije bio je incest.

Pravu buru u Srbiji je ovih dana podigao novinski članak u kojem je objavljeno da incest nije kažnjiv ako su obje osobe punoljetne. O tome su voditelji razgovarali s odvjetnikom. U emisiju se onda javila žena koja je ispričala svoju stravičnu priču. Rekla je da ju je silovao brat i da su njihovi roditelji za to znali. 

- Oni su znali, ali su šutjeli, željeli su ga zaštititi. Ja sam bila dijete i nisam znala što napraviti. Roditelji su mi danas mrtvi, ali ja sam nastavila živjeti s tim. I dalje snosim posljedice. Muž me ostavio kada je saznao za ovo - rekla je žena. Kasnije je otišla od kuće i ne znam gdje joj je brat niti da li je živ. Danas ide kod psihologa, ali kaže da joj oni nisu puno pomogli.

- Samo mi daju tablete, ali to nije rješenje - rekla je žena i dodala kako ne može imati djecu te da se nije ni mogla školovati jer joj to roditelji nisu dali.

U emisiju se uključila da bi poslala poruku ženama da ne šute i trpe ako se nađu u sličnoj situaciji.

- Želim ženama reći da ništa ne trpe. Ne želim da itko ispašta, ja sam se sada uključila u program jer sam imala potrebu podijeliti ono kroz što sam prošla - rekla je žena koja danas ima 39 godina.

Na pitanje voditelja može li ona danas prijaviti taj zločin, odvjetnik je rekao da ne može jer je nastupila zastara. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 67
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.