Obavijesti

Promo sadržaj

Je li i vaš automobil zaljubljen u našeg servisera?

Je li i vaš automobil zaljubljen u našeg servisera?
4

Još nije? Dovezite ga u jedan od naših Q-Service centara i ljubav na prvi pogled će se sigurno dogoditi

Posebna kemija koja se osjeća između naših servisera i vaših automobila rezultat je njihove iskrene ljubavi prema poslu koji rade, kao i činjenice da edukaciju osoblja shvaćamo vrlo ozbiljno.

Edukacija servisnog osoblja svakog Q-Service servisnog centra vrši se kroz obuku organiziranu od strane svjetski priznatih proizvođača rezervnih dijelova te servisne opreme i alata kao što su: Bosch, Luk, Sachs, Kayaba, Denso, Filtron...
Velika pažnja poklanja se i edukaciji servisnih savjetnika kako bi vlasnicima vozila što lakše i jednostavnije pružili informacije vezane uz održavanje ili popravak njihovog vozila.

Zbog čega će vam Q-Service biti draži od drugih?

Svaki servis, član Q-Service servisne mreže, sposoban je pružiti kompletnu uslugu na jednom mjestu, bez obzira radi li se o „jednostavnoj“ usluzi održavanja vozila prema redovnom servisnom intervalu ili „zahtjevnoj“ provjeri nekog od najmodernijih sustava u novim modelima vozila. 

Svaki Q-Service centar svojim iskustvom jamči da će u najkraćem mogućem roku kvalitetno riješiti bilo koju situaciju nastalu na vozilu i to po prihvatljivoj cijeni, a svojim osobnim referencama i kvalitetom svi naši centri pridonose zajedničkom stvaranju komparativnih prednosti na tržištu. 

Q-Service uključuje 80 aktivnih servisnih centara-partnera diljem Hrvatske, u suradnji s kojima stvaramo nacionalno prepoznatljiv brand atraktivan najširem krugu vlasnika vozila.

Servisiranjem vozila u Q-Service mreži tijekom jamstvenog perioda, jamstvo na vaše vozilo neće biti izgubljeno. Prema “Uredbi o skupnom izuzeću” u trenutno važećem europskom zakonodavstvu, posjedujete pravo odluke o mjestu servisiranja bez gubitka jamstva: u servisu po vašem izboru, auto dijelovima po vašem izboru odgovarajuće kvalitete, od prvog dana, čak i za vrijeme trajanja jamstvenog roka.

Čist račun, duga ljubav

Standardizirana, povoljna i kvalitetna usluga strategija je kojom održavamo dugoročne veze s našim klijentima na obostrano zadovoljstvo. Vlasnicima ili korisnicima vozila, neovisno o proizvođaču ili modelu vozila želimo ponuditi najprihvatljiviji izbor, uvažavajući pri tome sve standarde zahtijevane od strane samih proizvođača vozila. 

Više o Q-Service mreži možete saznati ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini