Obavijesti

Promo sadržaj

Je li ovo najposebnije mjesto na Jadranu? Moda, hrana i užitak!

Je li ovo najposebnije mjesto na Jadranu? Moda, hrana i užitak!
14

Mala riječ za veliki užitak - ljeto! Samo po sebi, ono je sinonim za uživanje, a uklopljeno u savršenu lokaciju, upotpunjeno gastro delicijama i modom koja otkriva puno te u isto vrijeme intrigira još više, recept je za apsolutno prepuštanje i guštanje

Smještena na jednom od Paklenih otoka, rajska pjeskovita uvala Palmižana skrivena u sjeni starih borova, oduševljava kristalno čistim morem i netaknutom prirodom te šarmira mirisima vrijesa i ružmarina, a njezina posebitost ne staje na tome!

Snažna gastro struja koja već dugi niz godina privlači okusima čudesnih kombinacija mora i otočkih namirnica, prije više od sedam godina upustila se u modnu priču čime dodatno naglašava fantastičnu ponudu temeljenu na miksu tradicionalnog i modernog, čime do izražaja dodatno dolaze kreativne struje kulinarskih majstora - što, tko i kako?!

Palmižanski gastro dragulj, lounge bar & fish house Laganini na čelu sa chefom Hrvojem Zirojevićem već godinama uspješno njeguje autohtone okuse obogaćene vizijom i intuicijom koju će na pjatu prepoznati gastro znalci u kojima čuči umjetnička duša, individualac, što se savršeno preklapa  s vizijom talijanskog modnog diva Replay koji i sam njeguje autentičnost uz vizionarski pomak u kreativnosti, jer u Laganiniju ništa nije prepušteno s,lučaju, iako je sve pak - laganini.

Ovladavanje okusima i kombiniranje namirnica na nezamislive načine koji kao finalni gastro produkt oduševljavaju nepca, dodatno potencira i  ambijent koji diše u simbiozi s prirodom, a kada je riječ o idejama, naglašavaju kako one najbolje dolaze iz prepoznavanja individualnih želja i ukusa gostiju koje tada spojem iskustva i znanja uz dodatak intuitivne kreativnosti pretaču u zanimljiva jela poput bijelog rižota sa sipom i crnim sladoledom, sorbeta od limuna sa živim školjkama ili pak žele od brudeta!

Ukusne delicije još su slađe kada ih možete sljubiti s pićem koje dodatno naglašava silinu okusa, što Laganini jako dobro zna, stoga oduševljava i ponudom ekskluzivnih vina, pjenušaca i žestokih pića, a kada je riječ o koktelima, i jedan, svima poznati, Mojito ovdje je nadomak prave okusne ekstaze za koju je zaslužna svježa menta uzgojena na otoku!

Misleći na svaki detalj, u omiljenom lounge baru, rajskog ambijenta uvale, u kojem je uživa i Bono Vox , osim kulinarske prezentacije koja neovisno o jelu izgleda poput prave artističke scenografije, kompletan doživljaj sačinjava i vizualni začin poput posebnog dress coda osoblja koje ponekad izgledom daje dojam kakvog modnog eventa s obzirom ne to da Laganini već više od 7 godina odijeva zaposlenike isključivo u Replay!

Talijanski modni kreativci i ove su sezone baš kao i chef Zirojević, oduševili svojim inovacijama držeći se pri tome provjerenih ukusa te osluškujući individualne želje, te baš poput neobičnih gastro kombinacija koje odlično funkcioniraju u konačnici, i Replay je na scenu unio dašak nove perspektive koja mijenja modna pravila dok u isto vrijeme poštuje stara - kvaliteta za pamćenje!

Ljetna kolekcija autentičnog street style brenda na pladanj donosi visoko kvalitetne dizajnerske komade koji oduševljavaju pomno odabranim prirodnim materijalima koji pak jednostavno pozivaju na nesputano uživanje u morskim aktivnostima, uzorcima koji privlače pažnju i u svaku kombinaciju unose dašak posebnosti te detaljima koji nenametljivo upotpunjavaju svaki look.

Sinergija dvije kreativne struje, Laganinija i Replaya, čiji uspjeh počiva na izuzetno sličnim principima, kombinacija su koja ovu modnu i gastro priču čini potpuno prirodnom te ujedno poziva da joj se pridružite te tako dodatno začinite svoju ljetnu štoriju!
 koji privlače pažnju i u svaku kombinaciju unose dašak posebnosti te detaljima koji nenametljivo upotpunjavaju svaki look.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve