Obavijesti

Promo sadržaj

Je li riječ o pogrešci: Banka koja ima 0 kn naknada?

Je li riječ o pogrešci: Banka koja ima 0 kn naknada?
2

Otkad je krenula promocija kredita Ferratum banke “Posudi 4.000 – vrati 4.000 kn”, vidjeli smo kako mnogi ljudi na društvenim mrežama komentiraju kako zasigurno postoji neki trik ili da je riječ o tipfeleru

Da li je kredit s 0 kn troškova samo pogreška u komunikaciji

Jednom riječju, nije.  Banke uglavnom ne griješe. Pa tako niti Ferratum banka. Za sve skeptike koji smatraju da je ovo ništa doli pogreška ili trik, moramo razotkriti da je riječ o stvarno nestvarnoj ponudi: kreditu s 0 kn bankovnih naknada. 

Koliko ste posudili, toliko i vraćate ako…

Postoji ako! Naravno. Ako ste novi korisnik Ferratum banke, pristajete na rok vraćanja do 30 dana i posuđujete gotovinski iznos od 300 do 4000 kn. U tom slučaju, vratit ćete doslovno onoliko koliko ste posudili, naravno, ako zadovoljavate sve uvjete ove promotivne akcije.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Postoji li još nešto skriveno na što trebate pristati?

Morate li prebaciti primanja ili nešto slično? Ne. Za brze pozajmice Ferratum banke, kao i za njihove ostale usluge kreditiranja, jedino što trebate učiniti jest otići na njihovu stranicu, uz kreditni kalkulator odrediti iznos i rok vraćanja koji vam odgovara te putem online obrasca ispuniti podatke za prijavu. Ako u bilo kojem trenu zapnete, bilo da ne razumijete što vam je iduće činiti ili imate tehničkih poteškoća, na raspolaganju vam je tehnička podrška Ferratum banke.

Nemoguće je da ne morate u banku nešto otići potpisati

Moguće je. Sve što vam treba su internetska veza, uređaj kojim možete do njihove stranice (pametni telefon, tablet, laptop ili stono računalo) i dokumenti koje ćete trebati fotografirati ili skenirati kako biste ih elektronskim putem poslali u Ferratum banku.

Već ste koristili usluge Ferratum banke…

…i krivo vam je što sad ne možete koristiti ovu ponudu? Ne mora vam biti. Za postojeće korisnike Ferratum banka je pokrenula posebnu akciju u kojoj daje 30% popusta na bankovne naknade svih vrsta kreditiranja! 

Za 15 minuta posla do novca

Ako postoji račun koji stoji neplaćen, imate neplanirani trošak za neki popravak, putovanje ili odlazak na proslavu, ili biste voljeli vratiti novce roditeljima ili prijateljima koji vas mrko gledaju zbog posudbe koju nikako da vratite, smanjite si razinu stresa i obratite se Ferratum banci. 

Provjerite opcije koje vam se nude dok traju promotivne akcije, i olakšajte si život. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj