Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Je li tata znao? 'Nije dao da otvorimo i ispraznimo škrinju'

None Foto: Privatni albumI

Prijatelji su, pišu Međimurske novine, pitali Fredija da isprazne škrinju kako bi im bilo lakše nositi, no on je kratko odgovorio: To nije moguće. Škrinja je bila u šupi sa stražnje strane kuće...

Novi detalj o ledenoj škrinji u kojoj je pronađeno tijelo nesretne Jasmine Dominić. Međimurske novine prenose da su prijatelji oca Martina Dominića, kojeg su svi zvali Fredi, pomagali jednom prilikom u građevinskim radovima oko pomoćne prostorije-šupe. I tada su morali pomaknuti škrinju koja im je smetala.

POGLEDAJTE VIDEO:

MEĐIMURJE: TUGA JASMININOG OCA Je li tata Fredi nešto sumnjao? Tajnu je sa sobom odnio u grob

- Dignuli smo tu škrinju, bila je zaista jako teška, pa smo Fredu rekli zašto nisu prije ispraznili meso, kako bi nam bilo lakše. Odgovorio nam je kratko da to nije moguće - rekao je sugovornik Međimurskih novina.

Foto: Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell/24sata

Inače, Smiljana Srnec (45) koja je okrivljena za ubojstvo svoje sestre Jasmine (23) čiji je leš držala čak 19 godina u zamrzivaču u obiteljskoj kući u Palovcu, gdje je živjela s djecom i suprugom, ne smije primati nikakve posjete u Zatvoru u Varaždinu gdje se nalazi od 20. veljače ove godine.

Foto: Večernji list/Pixsell/Privatni album

- Zabranjene su joj posjete zbog mogućnosti utjecaja na svjedoke. Žalba na rješenje o istrazi još nije stigla. Rok je 8 dana i ima još nekoliko dana do isteka tog roka. Za sada nije naloženo nikakvo psihijatrijsko vještačenje okrivljenice dok rješenje o istrazi ne postane pravomoćno - rekao nam je Darko Galić, glasnogovornik Županijskog državnog odvjetništva u Varaždinu i zamjenik županijskog državnog odvjetnika.

Do branitelja okrivljene Smiljane Srnec koji joj je dodijeljen po službenoj dužnosti, odvjetnika Krešimira Golubića iz Čakovca nismo uspjeli doći.

Komentari (143)
  • Svalit sve na mrtvog oca i svi slobodni

    26. 2. 2019,   16:26
  • jbt jel ima netko iz obitelji da nije znao?!

    26. 2. 2019,   16:09
  • Agatha Christie, Midsomer i sl im nisu do koljena...

    26. 2. 2019,   16:21